Feriecenter forkæler gæsterne med fibernet og tv

Smukt beliggende ved Vesterhavet nordøst for Hanstholm finder vi Vigsø Feriecenter. Vigsø Feriecenter har fået installeret Altibox Fibernet til samtlige 174 feriehuse. Gæsterne får ganske gratis lynhurtigt internet og tv-pakker med et væld af populære danske og udenlandske hd-tv-kanaler at vælge imellem.

Det var gæsternes øgede behov for at være online i feriehusene, at Vigsø Feriecenter fik installeret fibernet. I dag er næsten alle gæster udstyret med en smartphone eller de har egen computer og iPad med på ferien for at læse nyheder, tjekke e-mails eller Facebook.

"Det var et stort ønske blandt mange af vores gæster at få mulighed for at gå på nettet under ferien. For at tilgodese dette ønske og samtidigt få et bredt udbud af tv-kanaler var det oplagt at vælge fibernet. Vi har nu så høj hastighed på nettet, at gæsterne sagtens kan streame film m.m., hvis vejret ikke byder på udendørs hygge", forklarer Kirsten Nørgaard Wiidau, direktør, Vigsø Feriecenter

En sidegevinst ved fiberforbindelsen er, at feriecenteret nu har systemovervågning af varmeforbruget, hvilket blandt andet kan fjerne unødig varmeudgift i takt med, at feriecenteret løbende kan overvåge forbruget.

"Overvågning af varmeforbruget er helt optimalt for både den enkelte husejer og centeret. Den sikrer os konstant adgang til husenes varmestyring, så der aldrig hersker tvivl om, hvem, hvor og hvornår noget er forbrugt.", forklarer Kirsten Nørgaard Wiidau, direktør, Vigsø Feriecenter.

Vigsø Feriecenter

Foto: Viktor Sloth Schroeder