Fibernet gør forretningen lettere

Det går lynhurtigt med fibernet. Og en lynhurtig fiberforbindelse gør din arbejdsdag nemmere. Du kan uden problemer sende og modtage tunge dokumenter med tabeller, grafik, video og lyd. På den måde sparer du tid, og kan samtidig benytte de nyeste teknologiske muligheder – til fordel for dig og dine kunder.

Vent venligst

Fibernet til ethvert behov

Med Altibox kan du vælge den internetløsning, der passer til jeres behov. Vi tilbyder fiberforbindelserne 150/150 Mbit, 300/300 Mbit, 500/500 Mbit og 1.000/1.000 Mbit. Husk at du altid kan skrue op eller ned for hastigheden, som det passer jer.

Med fibernet fra Altibox får du flere fordele:

  • Meget høj stabilitet
  • Lynhurtigt internet med garanteret hastighed
  • Lave priser
  • En fast offentlig IP-adresse
  • Serviceaftale (SLA)

Høj hastighed - også i morgen

Fibernet har nærmest ubegrænset kapacitet. Derfor er du sikret en høj hastighed – og du er garanteret, at der altid er plads til alt det, der måtte komme af nye tjenester i fremtiden.

Fibernet til faste lave priser

Med priser fra 377,20 kr. md. inkl. Premium Service, får virksomheden en lynhurtig og stabil fiberforbindelse til en konkurrencedygtig pris.

Vælg den fiberforbindelse, der passer til virksomhedens behov - og skulle det blive nødvendigt, kan I altid op- eller nedgradere forbindelsen. 

Derfor er fibernet vigtigt for din forretning

Alle typer af virksomheder har brug for en fiberforbindelse. Mange spilder tiden på langsomt og ustabilt internet - men det kan undgås med fibernet.

Hos Altibox får virksomheden nemlig en lynhurtig og meget driftsikker forbindelse. Det giver en høj stabilitet og sikkerhed uden bøvl, og der bliver mere tid til at fokusere på det vigtige - nemlig forretningen.

Google Nest Wifi - suveræn trådløs dækning

Som leverandør af fibernet vil vi gerne, at du får den bedste internetoplevelse - også trådløst. 

Derfor har vi indgået et samarbejde med Google, der gør det muligt at tilbyde vores kunder deres smart Google wifi-system. 

Læs mere Bestil

Medarbejderbredbånd

Medarbejderbredbånd er en samlet løsning for alle dine medarbejdere i vores forsyningsområde, der har et behov eller ønske om at kunne arbejde hjemmefra. 

Med fiberbredbånd får I den mest optimale løsning, der med høj oppetid og hastighedsgaranti er I sikret, at jeres medarbejdere kan være effektive og samtidig tilgodese den fleksibilitet, som en hjemmearbejdsplads giver.

Læs mere