Medarbejderbredbånd

Medarbejderbredbånd er en samlet løsning for alle dine medarbejdere i vores forsyningsområde, der har et behov eller ønske om at kunne arbejde hjemmefra. 

Du har mulighed for at tilvælge medarbejderbredbånd, når du bestiller en fiberforbindelse - så giver vi dig efterfølgende et kald for at aftale nærmere.

Hjemmearbejdsplads: Stor værdi og fleksibilitet

Med corona er hjemmearbejdspladser blevet en stor nødvendighed - og internetforbindelsen er for mange en forudsætning for, at de kan udføre deres arbejde. 

Her er fibernet den mest optimale løsning. Med høj oppetid og hastighedsgaranti er I sikret, at jeres medarbejdere kan være effektive og samtidig tilgodese den fleksibilitet, som en hjemmearbejdsplads giver. 

Vi tilbyder også tv og telefoni til dine medarbejdere

Når du som virksomhed indgår en rammeaftale omkring en hurtig og stabil internetforbindelse, kan dine medarbejdere selv supplere aftalen med f.eks. tv og telefoni.

Vi afregner tillægsprodukter direkte med den enkelte medarbejder.

Obs: Vi kan desværre ikke levere telefoni til kunder på Norlys’ og Nord Energis fibernet.

Ønsker du at høre mere om medarbejderbredbånd?

Kontakt en af vores Key Account Managers og aftal et uforpligtende møde.

Jesper                   Morten

 

Medarbejderbredbånd

Medarbejderbredbånd er en samlet løsning for alle dine medarbejdere, der ønsker at have muligheden for at arbejde hjemmefra. Med høj oppetid og hastighedsgaranti er I sikret, at jeres medarbejdere kan være effektive og samtidig tilgodese den fleksibilitet en hjemmearbejdsplads giver. På denne måde giver en hjemmearbejdsplads stor værdi for både virksomheden og medarbejderen.

Vi tilbyder også tv og telefoni til dine medarbejdere

Når du som virksomhed indgår en rammeaftale omkring en hurtig og stabil internetforbindelse, kan dine medarbejdere selv supplere aftalen med f.eks. tv og telefoni.

Vi afregner tillægsprodukter direkte med den enkelte medarbejder.
 

Ønsker du at høre mere om medarbejderbredbånd?

Kontakt da en af vores erhvervskonsulenter og aftal et uforpligtende møde.

 

Morten Bøggild
Morten Bøggild Andersen
Salgskonsulent dækker elselskaberne
Jysk Energi, TME
E : mba@altibox.dk
T : 60 23 11 27

Jesper Nybo
Jesper Nybo
Salgscoach dækker elselskaberne
IEV, MES, GEV A/S
E : jny@altibox.dk
T : 53 54 16 44

Thisted Forsikring

”Thisted Forsikring vil gerne, at medarbejderne har et stabilt internet hjemme, og her har Altibox vist sig at være et yderst fordelagtigt valg.

Vi har brugt Altibox til vores medarbejdere siden 2011, og de sidste par år har vi haft en rammeaftale med Altibox. Når vi ønsker nye medarbejdere på aftalen, klares dette hurtigt og effektivt.”

/Lars Amtoft – IT-drift hos Thisted Forsikring

BTX Group

”En af fordelene ved at have en rammeaftale med Altibox er, at vi har alt fiber samlet et sted, hvilket letter den administrative del. 

Altibox har viden i forbindelse med bestillinger og overdragelser, og vi har en samlet fakturering uanset udbyder.” 

/Mimi Poulsen – IT Support hos BTX Group A/S

Mest stillede spørgsmål

Kan Altibox overtage min nuværende internetforbindelse?

Som regel, ja. Altibox samarbejder med andre energiselskaber i landet for at kunne levere fiber til de adresser, der ikke er beliggende i vores eget forsyningsområde.

Hvad er leveringstiden på medarbejderbredbånd?

Hvis der skal etableres fiber på adressen, er leveringstiden 4-8 uger. Er der allerede en aktiv installation, kan det gøres meget hurtigere.

Er Wifi inkluderet, når jeg har medarbejderbredbånd?

Ja. Den fiberboks, der bliver installeret hos dig, indeholder wifi. Du kan selvfølgelig også tilkoble din egen router, hvis du ønsker dette.