Tv-pakker & Streaming

Altibox gør det nemt for dig. Vi har nemlig skåret det hele ned til tre tv-pakker, for at gøre det let og overskueligt: Premium+Basic+ og Mini. Til gengæld har vi fyret godt op for streamingtjenesterne og funktionaliteterne, så prisen på din tv-pakke giver ekstra værdi for pengene. Priserne på vores tv-pakker ligger i et leje, hvor alle kan være med.

Mini
16 kanaler
Mulighed for tilkøb af streaming Ingen streamingtjenester er inkluderet i denne pakke
Vis alt indhold
Skjul indhold
199 kr. / md.
Tjek adresse
Basic+
24 kanaler
Vis alt indhold
Skjul indhold
369 kr. / md.
Tjek adresse
Premium+
42 kanaler
Vis alt indhold
Skjul indhold
599 kr. / md.
Tjek adresse

ibox_front

Oplev vores Ibox

Vi kalder det for en medie-boks, fordi den er meget mere, end bare en tv-boks. Du har blandt andet mulighed for at hente apps, streaming, og spil samt høre radio på boksen. Med Google Play kan du hente al din underholdning ned på din Ibox – præcis som du gør på din smartphone eller tablet. Der følger som standard  én Ibox med i din tv-pakke, men det er muligt at leje ekstra, hvis du har behov for det.

Læs mere om Ibox'en her
altibox-app-android-ios-smart-tv-streaming_1

Se tv på alle dine enheder med vores app

Med en tv-pakke fra os får du fri adgang til at se tv på dine mobilenheder, Smart TV, Apple TV og Google TV via vores populære tv-app. Så kan du se serier, film, dokumentarer og live TV, når det passer dig – derhjemme eller på farten – så længe du hilder dig indenfor EUs grænser.
Tv-appen følger gratis med, når du bestiller enten Premium+ Basic+ eller Mini.

Læs mere om appen her

Fritvalgspakker

Viasat Film

Viasat Film
129 kr./md.

Tysk-pakke

Tysk-pakke
39 kr./md.

TV 2-pakke

TV 2-pakke
189 kr./md.

Danske Favoritter

Danske Favoritter
129 kr./md.

Fritvalgskanaler

TV 2 Charlie
49 kr./md.
TV 2 Echo
59 kr./md.
TV 2 Fri
49 kr./md.
TV 2 News
59 kr./md.
TV 2 Sport
49 kr./md.
TV 2 Sport X
49 kr./md.
TV3 Max
49 kr./md.
TV3 Sport
69 kr./md.
Museum TV
30 kr./md.
MyZen TV
30 kr./md.
NatGeo WILD
30 kr./md.
Nautical Channel
20 kr./md.
See
69 kr./md.
Viasat Explore
19 kr./md.
Viasat Golf
49 kr./md.
Viasat History
19 kr./md.
Viasat Nature
19 kr./md.

Streamingtjenester

Amazon

Amazon
Bestilles direkte på tv-boksen

BBC Nordic+

BBC Nordic+
Følger med Premium+. Sælges ikke separat.

Disney

Disney
Følger med Premium+. Sælges ikke separat.

Max Basis med reklamer

Max Basis med reklamer
79 kr./md.

National Geographic Now

National Geographic Now
Følger med Basic+ og Premium+ - sælges ikke separat

Netflix

Netflix
Bestilles direkte på tv-boksen

TV 2 Play

TV 2 Play
Følger med Premium+ og TV 2-pakken, sælges ikke separat

Viaplay Film & Serier

Viaplay Film & Serier
Følger med Premium+
149 kr./md.

Priser på tv-pakker

Vi vil gerne gøre det nemt og billigt for vores kunder at have tv hos Altibox. Derfor er vores priser på tv-pakker ekstra gode. Vi har sørget for at holde priserne på vores pakker nede på et niveau, hvor alle kan være med og har oven i købet tilført en masse streamingtjenester.

Med i prisen på vores tv-pakker får du, ud over streaming, en trådløs tv- og medieboks, en tv-app og web-tv, muligheden for at købe og leje film og adgang til smarte funktioner.

Vores billigste tv-pakke

Vores billigste tv-pakke hedder Mini og koster lige nu 199 kr. om måneden. Med i prisen får du 14 tv-kanaler.

Priserne på vores tv-pakker inkluderer yderligere en trådløs tv- og medieboks, en tv-app og web-tv, så du kan tage dit tv med på farten, muligheden for at købe og leje film og adgang til smarte funktioner som tv-arkiv, start forfra og pause dine programmer.

Selvom der er tale om en lille tv-pakke er her også tale om en billig tv-pakke, der dækker de fleste behov. Vi har nogle af Danmarks billigste tv-pakker og vi mener faktisk også, at vi har nogle af de bedste. 

streamingtjenester-forside-billede

Du får streamingtjenester med i din tv-pakke

Når du bestiller tv hos os, har vi sørget for, at du får endnu mere underholdning for pengene! Vi har nemlig inkluderet streamingtjenester i to af vores tv-pakker: Basic+ og Premium+. Glæd dig til at kunne streame film og serier fra Viaplay, National Geographic Now og TV 2 Play med vores Premuim+ tv-pakke og National Geographic Now med vores Basic+ tv-pakke.

Vil du have mulighed for at streame endnu flere film og serier? Vi har nu også gjort det muligt at tilkøbe ekstra streamingtjenester som MaxNetflix, og Amazon Prime Video – på den måde, får du samlet alt din underholdning ét sted.

Streamingtjenester
tvibox_statsministeren_768x590

Tv-pakke med streaming

Altibox har fuldt fokus på streaming og ved, at det er dét, mange kunder efterspørger. Derfor har det også været vigtigt for os at tilføje streaming pakker til vores tv-produkter – vi kan kalde det streaming tv-pakker. Samtidigt har du med tv fra Altibox mulighed for at streame dine tv-kanaler, så du kan have dem med overalt. Streaming af tv-kanaler ser vi som et must for enhver medieforbruger.

Tv til dig, som vil ha’ lidt ekstra

Med tv fra Altibox er du garanteret en tv-oplevelse i særklasse! Du får vores nye tv- og medieboks med i købet af en tv-pakke.

Få mere frihed når du ser tv og få samtidig samlet de bedste tv-kanaler og streamingtjenester ét sted med vores tv-pakker Premium+, Basic+ og Mini.

Ibox

Vores nye tv- og medieboks går også under navnet Ibox. Ibox’en er meget mere end bare en almindelig tv-boks.

Du kan hente alle dine yndlingsapps, streamingtjenester eller spil ned på Ibox’en, og den indeholder også alle de populære funktioner som ‘Start forfra’, ‘7 dages programarkiv’ og ‘Pause’.

Læs mere om Ibox

Film hvor flodkrebsene synger

Start forfra

Start dine tv-programmer og nyhederne forfra

Tv-app

Download app'en og se tv, lige hvor du vil

Arkiv funktion

Se programmer 7 dage efter det er blevet vist på TV

Pause

Gå aldrig glip af noget med pause funktionen

Biografstemning

Lej og køb familiens favoritter, og tag dem med via WEB-TV

Download app'en til dit Apple TV

Hent app'en og få den fulde Altibox tv-oplevelse på dit Apple TV

Streamingtjenester

Få samlet dine streamingstjenester et sted

Biografstemning direkte i stuen

Lej eller køb familiens favoritfilm eller de nyeste film direkte fra biografen. Vores udvalg opdateres løbende med de bedste premierefilm, men hvis du hellere vil se en gammel klassiker, er de også at finde blandt vores godt 2500 titler.

Hent app’en til dine smart-enheder i App Store eller Google Play, så har du altid den bedste underholdning lige ved hånden.

hvor_flodkrebsene_synger_uk_l

Premierefilm

Med de bedste premierefilm behøver du ikke lede længe efter lørdagsfilmen. Lej eller køb dem direkte fra sofaen.

trolls_0

De bedste børnefilm

Børn kan se film igen, og igen, og igen. Gå på opdagelse blandt nye og gamle klassikere der med garanti kan bringe sofahygge i hjemmet.

Lej eller køb de nyeste børnefilm direkte på Ibox.

kvinde-med-laptop

Web-tv: Se tv, film & serier – lige, hvor du har lyst

Med Altibox web-tv kan du tage alle dine tv-kanaler med dig samt leje film og serier – både på computer, tablet og smartphone. Du har med andre ord friheden til at se tv, hvor og hvornår det passer dig. Du kan også bruge web-tv som en ekstra tv-skærm i hjemmet.

Web-tv følger med kvit og frit, når du har en af vores tv-grundpakker: Premium+Basic+ eller Mini.

Få web-tv

Generelt om vores tv-pakker

 • Hvilke tv-pakker kan jeg få?

  Hos Altibox kan du vælge mellem tre tv-pakker: Premium+, Basic+ og Mini.
  Med den lille tv-pakke Mini får du 14 tv-kanaler.
  Med Basic+ får du 23 kanaler inkl. streamingtjenesten National Geographic.
  Med den store tv-pakke Premium+ får du hele 43 kanaler inkl. streamingtjenesterne TV 2 Play, Viaplay, Disney arkiv, BBC TV arkiv og National Geographic.
  Herudover får du til alle pakker en trådløs tv- og medieboks, en tv-app og web-tv, så du kan tage dit tv med på farten, muligheden for at købe og leje film og adgang til smarte funktioner som tv-arkiv, start forfra og pause dine programmer.
   
 • Hvilken tv-pakke skal jeg vælge?

  Du skal vælge den tv-pakke, der passer bedst til dine behov. Dvs. at ønsker du alle TV 2’s kanaler (Sport, Zulu, News, Charlie og Fri), inkl. en masse godt børneindhold i form af Cartoon Networks og Disney Junior, så skal du vælge vores store tv-pakke Premium +. Her har du naturligvis også adgang til Champions League fodbold med TV3+, og alverdens sport med TV 2 SPORT.
  Er dette ikke en nødvendighed og har du i stedet brug for en mindre tv-pakke? Her bør du overveje Basic+, som er billigere, men hvor du dog stadig kan følge med i hvad der sker i sportens verden. Med Basic+ kan du fx se Champions League fodbold på TV3+ eller se Europa League- og Conference League-fodbold, tennis fra Wimbledon og fra herrernes ATP-turneringer, samt amerikansk basketball fra NBA med TV 2 SPORT X.  
  Har du kun behov for de mest gængse tv-kanaler, er vores Mini tv-pakke et godt bud, som også er vores billigste tv-pakke.
   
 • Hvad koster tv-pakker?

  Vores tv-pakker koster naturligvis noget forskelligt, alt efter hvilke behov du har - se prisen her. Med Basic+, hvor du får 23 tv-kanaler og 1 streamingtjeneste med i pakken, samt en Ibox tv- og medieboks. Med vores Premium+ hvor du får hele 43 tv-kanaler og 6 streamingtjenester, inkl. Viaplay og TV 2 Play, samt en Ibox tv- og medieboks. Vores mindste og billigste tv-pakke er Mini, hvor du får 14 kanaler. Hos Altibox kan du lige nu få TV fra kun 199 kr.
   
 • Hvilken tv-pakke er den billigste?

  Den billigste tv-pakke er vores Mini - som kun koster 199,- pr. mdr. Her får du 14 tv-kanaler med i pakken, samt en Ibox tv- og medieboks.
 • Kan jeg godt få tv uden at skulle købe internet?

  Ja. Du kan sagtens kun købe en tv-pakke hos Altibox. Vi kræver ikke, at du skal have internet fra os også. Tv-løsninger kan vi levere over hele landet, uanset hvor du bor.
 • Skal jeg have tv-pakke for at få internet?

  Nej. Vores produkter er ikke afhængige af hinanden. Internet kan vi levere i store dele af landet, så hvis du bor i vores forsyningsområde, så kan du få internet hos Altibox