and_just_like_that

Et univers fyldt med underholdning

Max er en streamingtjeneste med en masse god underholdning for hele familien, som du kan streame lige, når det passer dig. Du kan vælge mellem et hav af spændende film og serier både til store og små. Og du kan se biograffilm kort efter de har haft præmiere i biografen.

Velkommen til et univers af underholdning og spænding.

tennis_roland_garros

De bedste film og serier

Med Max får du adgang til storslåede film og serier direkte ind i din stue. Max tilbyder et væld af gode film som Black AdamShazam – Fury of The Gods og Evil Dead Rise, og serier som White House PlumbersLove & Death og Succession. Der er også en masse god børneunderholdning for de mindste, som med deres egen børneprofil kan streame favoritter som Harry PotterCharlie og chokoladefabrikken og Tom & Jerry. Lyder det som noget for dig, så kan du få Max allerede i dag.

kids_tv_1000x820

Brugerprofiler

Brugerprofilerne på Max er ret smart opstillet. I stedet for at sætte en pinkode på alle voksnes brugerkonti, så kan du sætte en pinkode på børnekonti.

Det betyder, at børnene kan logge ind direkte i deres profiler, men hvis de forlader en børneprofil, så kræver Max en pinkode, det er smart!

max_dune_devices

Se Max på helt op til 4 enheder ad gangen

Du kan tilføje hele fem profiler til din Max-konto, og med et Premium abonnement kan der streames på op til 4 enheder ad gangen. Du kan se Max på TV, computer, konsol, tablet eller mobil. Du kan også downloade film og serier, så du kan se dem lige, når du vil.

Max-abonnementer

Med en tv-pakke hos Altibox kan du tilkøbe Max og få endnu flere gode film og serier at vælge imellem. Prisen på et basis abonnement med reklamer hos Max koster 79 kroner om måneden, og der er ingen binding. Se de forskellige abonnementers indhold herunder.

Basis med reklamer

Stream på 2 enheder samtidig

Fuld HD-opløsning

Fuld dækning af de Olympiske Lege Paris 2024

79 kr./md.

Standard

Stream på 2 enheder samtidig

Fuld HD-opløsning

Fuld dækning af de Olympiske Lege Paris 2024

30 downloads

119 kr./md.

Premium

Stream på 4 enheder samtidig

4K UHD & Dolby Atmos når tilgængeligt

Fuld dækning af de Olympiske Lege Paris 2024

100 downloads offline (begrænsninger gælder)

Inkluderer Kanal 5, 6’eren og mere

149 kr./md.

Sport – kan tilkøbes

Stream på 2 enheder samtidig

Stream Eurosport 1 og Eurosport 2

Se livecykling, – tennis og meget mere

Inkluderer Roland-Garros og Tour de France 2024

40 kr./md.

max_collage_m-legalline

Få Max

Lyder Max som noget for dig, så kan du bestille online ved at følge nedenstående link, og ellers sidder vi klar til at hjælpe dig med tilmelding på telefonnummer 70 300 600 alle hverdage mellem kl. 8.30 – 18.00.

Bestil Max

Når du vælger tv fra Altibox får du en række streamingtjenester med i din tv-pakke. Samtidig er det muligt at tilkøbe adgang til andre populære tjenester. Hér kan du se en oversigt over alle dem vi tilbyder: Streamingtjenester