Få den bedste underholdning

Du får masser af fordele med en Ibox fra Altibox

4K + HDR

Ibox understøtter også opløsninger helt op til 4K med HDR. Så er du sikret mange af dine yndlingsserier i den bedst mulig kvalitet.

Hjemmebiograf-lyd

Få fuld glæde af din hjemmebiograf eller soundbar med understøttelse af Dolby Atmos-lyd. Dette sikrer en forbedret film- og serieroplevelse.

Trådløs opkobling

Slut med internetkabel. Ibox er trådløs, som betyder at du ikke behøver et kabel til din router for at få adgang til internettet.

Stilrent design

Ibox er lille og smart, hvilket gør den nem at placere eller skjules bag fx tv’et, da fjernbetjeningen er tilsluttet med Bluetooth.

Her er din Ibox!

Vi kalder det for en medie-boks, fordi den er meget mere, end bare en tv-boks. Du har blandt andet mulighed for at hente apps, streaming, og spil samt høre radio på boksen. Med Google Play kan du hente al din underholdning ned på din Ibox – præcis som du gør på din smartphone eller tablet.

Hvis du gerne bare vil se TV, så kan du selvfølgelig det – men har du lyst, er mulighederne mange med vores Ibox! Du kan også caste film eller serier direkte fra din smartphone eller tablet til dit TV, da teknologien bag Chromecast er integreret i vores Ibox.

her-har-du-din-ibox-_1

Tag den med dig

Skal du i sommerhus, på camping eller på ferie i EU kan du blot tage din Ibox med dig og se TV, præcis som derhjemme. Det kræver blot en internetforbindelse. Alt du skal huske er din IboxfjernbetjeningenHDMI-kablet og strømforsyningen.

Tilslut din Ibox til TV’et på ferien, kobl dig på internettet og du er nu klar til at nyde alle dine tv-kanaler og streaming.

iboxtv_f1

Optag og start forfra

Gå ikke glip af dit yndlingsprogram eller sportsbegivenhed. Med din Ibox kan du optage en udsendelse, hvis du ikke kan nå at se den, mens den bliver vist live på kanalen. Den kan også serieoptage, så du ikke skal huske at sætte en optagelse til gang på gang, hvis din yndlingsudsendelse er serieopdelt. Hvis du kommer lidt for sent til kampstart, kan du starte det forfra. Og har du helt glemt at se et program, kan du finde tidligere udsendelser ved at bladre tilbage i tv-oversigten og se dem igen. Det er dog ikke alle udsendelser, der kan startes forfra. Særligt sport vil du ikke kunne gøre det ved grundet visningsrettigheder, så dem skal du huske at få optaget.

remote-2023-_0

Styr dit tv med stemmen

Vores fjernbetjening har Google Assistant indbygget, hvilket betyder at du kan tale til din fjernbetjening. Med stemmesøgninger får du hurtigere det frem du søger end ved besværlig indtastning via knapperne.

Tryk på Google Assistant-knappen og sig fx:
“Find film med Mads Mikkelsen” og straks har du et overblik.

Benyt også funktionen i andre apps som fx TV 2 Play, Viaplay eller YouTube – det er supernemt.

Smarte funktioner

Start dine programmer forfra, tryk på pause eller optag dem.

Tv-app

Hent dine yndling-apps direkte ned på boksen. Du finder bl.a. YouTube og mange andre.

Chromecast

Cast direkte til dit TV med Chromecast indbygget i boksen.

Arkiv funktion

Se programmer 7 dage efter det er blevet vist på TV.

par-_i_sofa2_hero_hoej

TV og streaming samlet ét sted

Med Ibox får du det hele samlet ét sted! Se TV som du plejer eller hent din favorit streamingtjeneste ned på boksen direkte fra Google Play.

Ibox følger gratis med, når du bestiller tv-pakke og streaming hos os.

Skal du have TV og streaming fra Altibox?

Vidste du at vi har nogle af markedets bedste priser på tv og streaming? Vi tilbyder 3 forskellige pakker med et hav af tilvalgsmuligheder. 

FAQ

 • Hvordan tilslutter jeg Ibox med en trådløs forbindelse?

  Selvom Wi-Fi kan være meget praktisk, vil forbindelse med et netværkskabel altid garantere den bedste oplevelse af tv og streamingtjenester. Hvis det trådløse signal ikke er optimalt, kan der være nedsat billedkvalitet og stabilitet i udsendelserne. Trådløs forbindelse resulterer også i en 20-60 sekunders forsinket visning af live-udsendelser. Klik her og se forskellige videoguides omkring opsætning af tv-boks.
 • Hvordan tilslutter jeg Ibox med en kablet forbindelse?

  Klik her og følg guiden Kom godt i gang med din Ibox.
 • Kan jeg bruge Ibox'en som radio?

  Ja, det kan du! Radio-tjenesten er tilgængelig på boksen.
 • Kan jeg bruge Ibox i sommerhuset?

  Ja, Ibox kan du sagtens medbringe og bruge i sommerhuset. For den bedste stabilitet anbefaler vi en kablet forbindelse, men det fungerer også trådløst udenfor hjemmet.

  Bemærk også, at der kan være nogle kanaler og programmer i programarkivet, som ikke er tilgængelige udenfor hjemmeadressen, grundet rettighedsbegrænsninger.

  ADVARSEL: Tilslutning af Ibox via mobilnetværket vil medføre et højt dataforbrug og risiko for ekstra omkostninger, hvis du ikke har ubegrænset data inkluderet i dit mobilabonnement.
 • Hvordan tilslutter jeg Ibox udenfor hjemmet?

  Din tv-boks kan også bruges udenfor hjemmet - f.eks. bruges i sommerhus, campingvogn, båd og/eller på hotel i hele Europa. Det kræver blot en stabil internetforbindelse, og opsætning foregår på samme måde som derhjemme.