Internet og tv-pakker udover det sædvanlige

Saml internet, tv-pakke og streamingtjenester hos os - nemmere og billigere bliver det ikke. Find den hastighed og tv-pakke, som passer til dit behov. Så hjælper vi med resten.

Internet og tv-pakker

Tv-pakke med streaming

Vi har i alt tre forskellige tv-pakker, hvor vi har samlet de mest populære tv-kanaler og streamingtjenester, så det er nemt og overskueligt at vælge den tv-pakke, der matcher dine tv-ønsker.

Vælg mellem Premium+ og Basic+ med de mest sete tv-kanaler og streamingtjenester - og få underholdning til hele familien, eller vælg tv-pakken Mini med de mest gængse tv-kanaler.

Se vores tv-pakker og streaming

Derfor skal du samle internet og tv hos os

Fordelen ved at samle internet og tv hos Altibox er, at det er nemmere og billigere end at skulle modtage tjenesterne fra forskellige udbydere. Du behøver kun at henvende dig ét sted, hvis du har spørgsmål til dit internet, tv-pakke eller hvis teknikken driller. Samtidig får du én samlet regning med et overskueligt overblik over abonnementer, priser og rabatter.

En tv- og internet-pakke med fibernet fra Altibox er altså en god idé til rigtig mange - også til dig!

 

Flere fordele med Altibox

Hos Altibox får du meget mere end billigt internet og tv-pakker - du får nemlig også en række andre fordele.

Du får bl.a. både adgang til Web-tv og tv-app, hvor du kan tage alle dine kanaler med dig samt leje film og serier - både på computer, tablet og smartphone. Du får også vores smarte, trådløse Ibox - en kombineret tv- og medieboks, der foruden at se tv, også giver dig mulighed for at hente streaming, apps, spil og høre radio på boksen.

gamer

Er du i tvivl om, hvad dit præcise behov er? Lad os hjælpe dig!

Ønsker du mulighed for både streaming og gaming, eller er du den store sportsentusiast? Så er det oplagte valg enten 500 mbit eller 1000 mbit og Premium+ tv-pakke – alt afhængig af hvor stort dit behov er, og hvor mange brugere, der skal være online på samme tid.

Har du behov for en hurtig og stabil internetforbindelse til én eller få brugere ad gangen, samt streaming af diverse film og serier, så er 300 mbit og Premium+ tv-pakke et oplagt valg.

Er dit behov derimod minimalt? Så er 150 mbit og Basic+ tv-pakke måske nok for dig. Du har kun behov for de mest gængse tv-kanaler, og internetforbruget er lavt, men du har stadig mulighed for at se populære tv-kanaler.

Priser på internet og tv-pakke

Vi tilbyder et billigt alternativ til selv dedikerede internetbrugere - lige nu fra kun 99 kr. /md får du lynhurtigt 1000/1000 Mbit fibernet, så hele familien kan være online uden problemer.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af tv-pakker og lige nu kan du få en tv-pakke for kun 199 kr. /md. Vælg imellem vores 3 tv-pakker, som dækker ethvert behov indenfor tv og streaming. Udover billigt internet og tv, får du også gratis oprettelse - du sparer 499 kroner!

Her på vores hjemmeside kan du se priser på internet og tv-pakker til alle typer og behov.

 

Se priser på TV og streaming Se priser på fibernet

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning

Hvilket internet og tv kan jeg få?

Vi tilbyder forskellige løsninger på tv og internet. Indtast din adresse øverst på siden og se hvilken fibernet-løsning, vi kan tilbyde dig, der hvor du bor. Du kan enten få 43, 23 eller 14 tv-kanaler plus 5 streamingtjenester, sammen med det internet, som du vælger. Se kanaloversigten i vores eksempler her.

Hvad koster internet og tv om måneden?

Tv-pakker med internet er en overkommelig udgift for de fleste - især når man tænker på, hvor meget, du får ud af det. Især hos os.

Priserne på internet - få eksempel en 1000/1000 Mbit for lige nu kun 99 kr./md. - ikke meget, når man tænker på, at der er tale om en meget hurtig og stabil forbindelse på hele 1000/1000 Mbit, der er nok til langt de fleste husstande!

Vi har 3 tv-pakker med som du kan vælge imellem. Vi tilbyder dig et bredt udvalg tv-kanaler samt de største streamingtjenester. Vælg mellem Premium+ tv-pakken med 42 kanaler inkl. streaming eller Basic+ med 24 kanaler inkl. streaming. Og sidst men ikke mindst har vi vores Mini tv-pakke med 17 kanaler - priser fra lige nu kun 199 kr./md.

Skal man have tv-pakke for at få internet?

Nej, en internetforbindelse i hjemmet er ikke afhængig af, om man har tv i forvejen. Dog skal du have en internetforbindelse hos Altibox for at få tv hos os. 

Ved at samle for eksempel fiber og tv-pakke et og samme sted, får du flere fordele ud af det. Så får du alt det indhold, du har brug for, samme sted, på samme regning, og fra samme udbyder, hvis du har brug for at stille spørgsmål. 

Tv og internet er hos os gjort simpelt og overskueligt, hvor du kan sammensætte din løsning præcis, som du vil.

Skal man have internet for at se tv?

Vil du have mulighed for at få en tv-pakker fra Altibox er det en forudsætning, at du har internet hos os. 

Ved at have tv og internet samlet et sted får du en række fordele:

  • Én samlet regning, der gør husholdningsbudgettet nemmere
  • Én udbyder, du skal henvende dig til ved spørgsmål - du slipper altså for at skulle ringe eller skrive flere forskellige steder hen

Hvordan ser jeg TV med Altibox?

Som ny tv-kunde modtager du ved opstart vores Ibox - en tv- og medie-boksen, som samler din underholdning et sted. Læs meget mere om Iboxen her.

Du kan downloade vores app til dit Smart TV, Android TV, Apple TV, eller Google TV og få adgang din tv-pakke m.m. via app’en. Vores app kan også hentes til din smartphone, tablet osv. - vi understøtter derfor alle devices, uanset om det er Apple eller Android.

Og sidst men ikke mindst har du mulighed for at se web-tv via din internetbrowser. 

Du finder vores web tv her.

Vi har med andre ord gjort det nemt for dig at se TV med Altibox - Se din tv-underholdning når du vil, og hvor du vil - uanset om du er i sommerhuset, ferie eller på farten (gælder i hele EU).

Hvordan får jeg adgang til web-tv?

Du kan se Altibox' web-tv, hvis du har fibernet og tv fra Altibox. Har du allerede oprettet dig som bruger på Mit Altibox, bruger du blot samme brugernavn/e-mail-adresse og dit selvvalgte password til web-tv.

Har du ikke oprettet dig på Mit Altibox, skal du oprette dig med brugernavn og password. For at oprette brugernavn og password skal du bruge dit kundenummer samt pinkode 1, som fremgik i det aktiveringsbrev, du fik fremsendt ved installation af fibernet. Hvis du ikke kan huske din pinkode, kan du kontakte kundeservice. 

Når du er oprettet som bruger af Mit Altibox, kan du logge ind på 'Altibox web-tv' for at aktivere web-tv.