Se TV med vores Altibox app

Med en tv-pakke fra Altibox får du fri adgang til at se tv på dine mobilenheder, Smart TV, Apple TV og Google TV via vores populære tv-app. Så kan du se serier, film, dokumentarer og live TV, når det passer dig – derhjemme eller på farten. Tv-app’en er brugervenlig og nem at navigere i, og er i App store blevet vurderet af brugerne som en af markedets bedste tv-apps og den er downloaded mere end 100.000 gange. Du har også mulighed for at se dine kanaler på farten via en browser på din computer.  

qr_mobil_til_altibox_app_f4

Hent vores app og se TV på alle dine enheder

Med vores tv-app kan du se tv på alle dine smart-enheder og fungerer bl.a. også til Apple TV, Google TV og Chromecast.

Hent appen og hav altid dine tv-kanaler og underholdning med dig på farten, i sommerhus eller på ferie – så længe du er inden for EUs grænser.

ipad-hands

Fordele og funktioner

Når du bruger appen på dine enheder eller din computer som ekstra skærm, er der nogle funktioner, som du måske kender fra din tv-boks, der gør det lidt mere fleksibelt at se tv.

Du kan se Live TV på alle de kanaler, som du har i din Altibox tv-pakke. Dem kan du se, uanset hvor du befinder dig inden for EUs grænser. Så længe du bare har adgang til internettet på din enhed.

iphone15_optag

Gå ikke glip af noget

I app’en kan du optage en udsendelse, hvis du ikke kan nå at se den, mens den bliver vist live på kanalen. Appen kan sættes til at optage en hel serie, hvis din yndlingsudsendelse er serieopdelt. Du kan også starte forfra på en udsendelse, hvis du er kommet lidt for sent eller du kan finde tidligere udsendelser i arkivet. Det er dog ikke alle udsendelser, der kan findes i arkivet. Særligt sport vil du ikke kunne finde der grundet visningsrettigheder, så dem skal du huske at få optaget.

iphone15_notification_smartwatch

Påmindelse om programstart

Er du også træt af at misse en vigtig kamp eller et Formel 1-løb? Vidste du, at du med vores app kan få notifikationer inden programstart? Og endda blive påmindet inden programstart via notifikationer til fx Apple Watch eller et andet Smart watch.
Læs mere om det i vores guide.

Se vores guide her
ipad_film_serier4

Se lejede og købte film og serier i appen

Er du glad for film og serier, kan du se de film og serier, som du har lejet eller købt via din TV-boks eller via Web TV i browseren på din computer.
På iOS enheder er det ikke muligt at leje eller købe film og serier i appen, men anvender du appen på en androidenhed, kan du godt leje og købe film og serier via appen.

Sådan ser du Altibox overalt

Vores app understøttes af en række forskellige devices og cast-muligheder, som du kan se her. 

Mobil, tablet og computer

Chromecast

Smart TV og Google TV

Apple TV