I en tid hvor teknologi og digitalisering af samfundet fylder mere og mere i vores hverdag, er det afgørende at have en pålidelig og visionær partner ved sin side. Vi ønsker at levere verdensklasse internetforbindelser, kundeservice og produkter, og vi ønsker at implementere initiativer, der hjælper os på vej mod disse mål og mod at være en samfundsansvarlig partner. 

Med en vilje til at gøre en positiv forskel i kundernes liv, er Altibox meget mere end bare en internetudbyder – vi arbejder konstant på at imødekomme og overgå vores kunders forventninger. Både hvad angår fiberforbindelsen, udstyret og den måde, vi møder vores kunder på og behandler hinanden på. Vi arbejder for dig, og for at det skal være nemt og lækkert at være kunde hos Altibox.

Her kan du læse mere om, hvordan vi arbejder på at opfylde vores ambitioner, og hvilke mål vi sætter os undervejs.

Klimainitiativer

Hos Altibox er vi på en udviklingsrejse, som handler om at tænke klima ind i alle dele af vores værdikæde. Hvert et skridt tæller, og vi bliver hele tiden klogere! Ingen har endnu det fulde overblik over, hvor meget vores dataforbrug i Danmark belaster klimaet. Alligevel er der masser af ting, vi kan gøre for at forbedre balancen. Her er nogle af de initiativer, vi arbejder med hos Altibox

Læs om Altibox' klimainitiativer

Klimaregnskab

Hos Altibox udvikler vi hele tiden nye ideer og initiativer, som giver bedre internetoplevelser og større værdi for fællesskabet. Vi ønsker at finde tiltag, der kan reducere vores CO2-belastning og bidrage positivt til miljøet, hvor det er muligt. Bl.a. har vi netop – som nogle af de første i branchen – udviklet et klimaregnskab over CO2-forbruget i vores værdikæde.

Læs mere om klimaregnskabet her

Kundefokus og højt serviceniveau

For os handler det om at du som kunde har en internetleverandør, der har dig og dine oplevelser med vores produkter i fokus. Derfor bestræber vi os hver eneste dag på at være nemme at komme i kontakt med og at din kontakt med os er god. Det gør vi ved forskellige initiativer og mål, som vi arbejder efter.

Kundeservice i særklasse

Stabilitet og hastighed på fiberforbindelsen

Loyalty Groups undersøgelse blandt danske internetkunder viser, at Altibox’ kunder i høj grad oplever, at de får en tilfredsstillende internethastighed samt en internetløsning, der er stabil og uden udfald. At fibernettet er en overlegen teknologi er nok en af de årsager, der er til det.

Læs om stabilt internet

Internet der virker

Hos Altibox brænder vi for at give vores kunder den bedste internetoplevelse i Danmark – og det tekniske udstyr, vi leverer, er et essentielt element i oplevelsen. Læs mere her om hvordan vi vægter kvalitet og brugervenlighed for vores kunder højt, så det er nemt og ligetil at komme på fibernettet i dit hjem.

Førsteklasses udstyr

Sikkerhed for gode oplevelser på nettet

Hos Altibox får du Danmarks hurtigste og mest stabile internet! Men vidste du, at vores internetløsning også er en af Danmarks sikreste? Vi har forpligtet os til at deltage i Forsvarets Efterretningstjenestes sikkerhedsprogram, som du kan læse meget mere om her.

Sikker netsurfen

Fællesskab og sammenhængskraft

Det ligger dybt i vores DNA hos Altibox, at vi hele tiden udvikler nye ideer og løsninger – som giver bedre internetoplevelser, mere bæredygtighed og større værdi for fællesskabet. Læs mere om nogle af de projekter, vi arbejder på lige nu!

Læs om vores værdier

De bedste internetoplevelser - for dig!

Vores vigtigste mission hos Altibox er at give vores kunder de bedst mulige oplevelser med deres internet. Hos Altibox er du i fokus, og vi er altid klar på at hjælpe dig. Vi forsøger kontinueligt at give vores kunder et produktmix, der på bedst mulige måde opfylder dine behov for underholdning- og kommunikationsløsninger.

Få en god oplevelse her

Digitale løsninger

I en digitaliseret verden forventes det, at det er nemt at blive kunde – og det skal også være nemt at være kunde. Den forventning forsøger vi at indfri ved at være tilgængelige og stille digitale selvbetjeningsløsninger til rådighed for vores kunder.

Læs om digitale løsninger

Om Altibox

Altibox er en norskejet virksomhed, ejet af energikoncernen Lyse AS med hovedsæde i Stavanger, der i 2002 besluttede sig for at anlægge fibernet til glæde og gavn for sine elkunder i Stavanger-området og samtidig starte tv- og bredbåndsselskabet Altibox op.

Mere om Altibox