I en tid hvor teknologi og digitalisering af samfundet fylder mere og mere i vores hverdag, er det afgørende at have en pålidelig og visionær partner ved sin side. Vi ønsker at levere de bedste internetforbindelser, kundeservice og produkter, mens vi har det rette samfundsansvar.

Altibox arbejder konstant på at indfri vores kunders forventninger. Både hvad angår internetforbindelsen, udstyret og den måde vi møder vores kunder på. Vi arbejder for dig, og for at det skal være nemt og lækkert at være kunde hos Altibox.

Her kan du læse mere om, hvordan vi arbejder på at opfylde vores ambitioner, og hvilke mål vi sætter os undervejs. 

Sikkerhed for gode oplevelser på nettet

Hos Altibox får du Danmarks hurtigste og mest stabile internet! Men vidste du, at vores internetløsning også er en af Danmarks sikreste?

Vi har forpligtet os til at deltage i Forsvarets Efterretningstjenestes sikkerhedsprogram, som du kan læse meget mere om her.

Læs mere her

Fællesskab og sammenhængskraft

Det ligger dybt i vores DNA hos Altibox, at vi hele tiden udvikler nye ideer og løsninger – som giver bedre internetoplevelser, mere bæredygtighed og større værdi for fællesskabet.
 
Læs mere om nogle af de projekter, vi arbejder på lige nu!

Læs mere her

De bedste internetoplevelser – for dig!

Vores vigtigste mission hos Altibox er at give vores kunder de bedst mulige oplevelser med deres internet.

Hos Altibox er du i fokus, og vi er altid klar på at hjælpe dig. Vi forsøger kontinueligt at give vores kunder et produktmix, der på bedst mulige måde opfylder dine behov for underholdning- og kommunikationsløsninger. 

Læs mere her

Teknisk udstyr af høj kvalitet

Hos Altibox brænder vi for at give vores kunder den bedste internetoplevelse i Danmark – og det tekniske udstyr, vi leverer, er et essentielt element i oplevelsen.

Læs mere her om hvordan vi vægter kvalitet og brugervenlighed for vores kunder højt, så det er nemt og ligetil at komme på fibernettet i dit hjem.

Læs mere her

Nem selvbetjening

I en digitaliseret verden forventes det, at det er nemt at blive kunde – og det skal også være nemt at være kunde.

Den forventning forsøger vi at indfri ved at være tilgængelige og stille digitale selvbetjeningsløsninger til rådighed for vores kunder. 

Se hvilke her

Stabilitet og hastighed på fiberforbindelsen

Loyalty Groups undersøgelse blandt danske internetkunder viser, at Altibox’ kunder i høj grad oplever, at de får en tilfredsstillende internethastighed samt en internetløsning, der er stabil og uden udfald.

At fibernettet er en overlegen teknologi er nok en af de årsager, der er til det. 

Se flere årsager her

Kundefokus og højt serviceniveau

For os handler det om at du som kunde har en internetleverandør, der har dig og dine oplevelser med vores produkter i fokus. Derfor bestræber vi os hver eneste dag på at være nemme at komme i kontakt med og at din kontakt med os er god. Det gør vi ved forskellige initiativer og mål, som vi arbejder efter.  

Læs hvilke her

Hvem er Altibox?

Altibox er en norskejet virksomhed, ejet af energikoncernen Lyse AS med hovedsæde i Stavanger, der i 2002 besluttede sig for at anlægge fibernet til glæde og gavn for sine elkunder i Stavanger-området og samtidig starte tv- og bredbåndsselskabet Altibox op.

Læs mere her