Helt kort om Altibox

Altibox har siden 2002 leveret internet, TV og telefoni. I dag har vi over 875.000 kunder i Norden og har planer om at nå ud til endnu flere.


Baggrund

Altibox er en norskejet virksomhed, som er ejet af energikoncernen Lyse AS med hovedsæde i Stavanger. I 2002 besluttede Lyse AS at anlægge fibernet til sine el-kunder i Stavanger-området og samtidig starte tv- og bredbåndsselskabet Altibox op. I 2008 startede Lyse A/S en afdeling op i Danmark for at tilbyde fibernet til de danske husstande.

Vi holder til i Skanderborg, hvor over 50 dedikerede ansatte hver dag gør deres ypperste for at sikre, at alle vores kunder er glade og tilfredse.


Internet og underholdning med lysets hast

Altibox tilbyder lynhurtigt og stabilt fibernet, TV-pakker og streaming TV gennem fiberkabler i næsten hele Jylland. Det lynhurtige fibernet består af et net af mange tynde glasfibre, som overfører dine data ved hjælp af lys, og det giver dig det hurtigste og mest stabile internet og tv-signal, der findes.

Hos Altibox har vi nogle af branchens bedste produkter. Vi leverer stabilt wifi i hele hjemmet og med vores Ibox, får du de nyeste standarder indenfor lyd og billede. Den samler tv som du kender det med muligheden for at streame fra nogle af de bedste tjenester. Boksen kan desuden tilkobles med kabel eller fungere trådløs, og du kan tage med på farten i hele Europa.