Danmarks bedste internet 2024

Vores kunder har for 2. år i træk kåret os til at have Danmarks bedste internet i Loyalty Groups kundetilfredshedsundersøgelse “BrancheIndex Internet” for 2023 og 2024. Det betyder, at Altibox har Danmarks mest tilfredse kunder, og det er vi naturligvis meget stolte af.

Hvert år udarbejder Loyalty Group en kundetilfredshedsundersøgelse, hvor de undersøger tilfredsheden blandt danske internetkunder på tværs af de forskellige internetudbydere indenfor forskellige parametre som bl.a. produktkvalitet, service og image. Altibox har været en del af undersøgelsen i 2 år, og begge gange har vores kunder kvitteret med rosende ord om os og vores produkter.

gettyimages-1916797609-2

Produktkvalitet og kundefokus

Noget af det vigtigst for en tilfredstillende internetforbindelse er hastighed og stabilitet. Her udmærker vi os ved at få højeste score på netop disse punkter.

Det tekniske udstyr skal samtidig både have en god kvalitet og funktionalitet og overordnet skal det samlede produkt helt enkelt passe til kundens behov. Også her kvitterer kunderne med endnu en topplacering i undersøgelsen.

Som Altiboxkunde bliver du kunde i et kundeorienteret selskab. Det er i hvert fald det vores kunder mener om os – for de sender os direkte ind på en 1. plads på dette område også.

Kort sagt – kunderne har valgt Altibox til at have Danmarks bedste internet.

Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex Internet 2024
dbi_2024

1. plads på "Tilfredshed"

Altibox-kunder er Danmarks mest tilfredse internetkunder. Vores kunder er mest tilbøjelige til at anbefale os som internetudbyder til venner, familie og bekendte – og ikke mindst, så ville de vælge os igen, hvis de stod og skulle vælge ny internetudbyder i dag.
Det er vi selv sagt helt enormt glade for, da vi hver dag arbejder for at give vores kunder den bedste service, den bedste internetforbindelse og den bedste oplevelse, når de er i kontakt med os. At vores anstrengelser så i den grad bærer frugt, ved at vores kunder kvitterer med en 1. plads her, er ikke til at få armene ned over.

kvinde-med-mobil-2

Stolthed og glæde over prisen

Vi er naturligvis stolte over, at vi endnu engang kan byste os af at have Danmarks bedste internet og denne gang også Danmarks mest glade og tilfredse internetkunder. Ikke mindst er vi glade for anerkendelsen, som ikke kan komme fra et bedre sted end fra netop vores kunder.

Derfor gør vi altid en dyd ud af at gøre det simpelt og nemt for kunderne mht. at overskue de mulige løsninger, som passer til netop deres behov.