De bedste internetoplevelser – for dig!

I et digitalt veludviklet land som Danmark er vi alle sammen afhængige af internettet.

Men det betyder ikke, at alle vores individuelle behov er ens!

Danmarks bedste internet

Vores vigtigste mission hos Altibox er at give vores kunder de bedst mulige oplevelser med deres internet. For de fleste mennesker betyder det: Tårnhøj hastighed, maksimal stabilitet og super nem adgang til hjælp, hvis behovet opstår.

Derfor er vi utrolig glade og stolte over, at vores internetløsning er kåret som Danmarks bedste – netop på parametrene: Hastighed, stabilitet og nem adgang til hjælp! 

Vi brænder for den gode oplevelse

Alle ønsker sig en lynhurtig internetløsning, som bare virker! Men hvad betyder det for dig?

Bor du fx i et stort hus med mange hjørner, kringelkroge eller flere etager? Så vil du elske den trådløse Google-router, som nemt kan udbygges til et mesh-netværk, der sikrer optimale oplevelser overalt i boligen.

Eller står du i en situation, hvor husstandens sammensætning eller bare dine egne behov er under forandring? Ja, så tilpasser vi nemt størrelsen på din internetpakke – op eller ned – uden beregning.

Saml dine produkter under en udbyder

Vi har gjort det let for dig at være kunde - du kan samle dine alle produkter lige fra internet, tv, mobil og fastnet hos Altibox. Vi leverer både internet med og uden router: Fiber Premium og Fiber Light. De to løsninger tilbyder forskellige hastigheder, datagrænser og serviceniveauer, således du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og budget.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du brug for hjælp, sidder vores kompetente og servicemindede rådgiverteam klar hver dag ved både telefon, chat og mail. Vi besvarer 80% af vores kundehenvendelser inden for 2 minutter, vi er gode til at lytte, og vi slipper dig ikke, før problemet er løst.

Den samlede kundeoplevelse er helt central for os – men tag ikke bare vores ord for det.

Vores kunder, som jo netop kender os, sender Altibox ind på førstepladsen i forhold til vores konkurrenter på parameteret: ”Det samlede produkt, min primære internetudbyder tilbyder, passer til mine behov”.

Vi gør det nemt at være kunde

Netop på selvbetjeningsmuligheder scorer Altibox i øvrigt også topkarakter i forhold til konkurrenterne! Så vil du hellere selv undersøge nye muligheder og løse problemer, frem for at henvende dig til vores kundeteam, har vi også masser af hjælp til selvhjælp at tilbyde. Fx:

  • Video guides
  • FAQ-sektioner
  • Mit Altibox