Sikkerhed for gode oplevelser på nettet

Hos Altibox får du Danmarks bedste og mest stabile internet! 
Men ved du, at vores internetløsning også er en af Danmarks sikreste?

Eksklusivt samarbejde med Google

Hos Altibox benytter vi det bedste udstyr for at sikre en god oplevelse ude hos vores kunder. Vi samarbejder – som den eneste udbyder i Danmark – med Google om at levere en af markedets sikreste og mest innovative trådløse routere, som vi anbefaler som lejeløsning til dig, der har et stort hjem i flere etager. 
Vores udstyr sikrer ikke blot din oplevelse ved brug af internettet, men begge vores routere, Zyxel og Google-routeren, tilhører nemlig den nyeste generation af routere på markedet og giver dig høj sikkerhed i din færden på nettet bl.a. ved hjælp af den stærke indbyggede firewall, der beskytter dine data og enheder mod aktuelle cybertrusler. 

På forkant med cyber-sikkerheden

Med begge routere får du automatiske software-opdateringer på firewall’en, så du er sikker på altid at have de vigtigste sikkerhedsfunktioner og den bedste mulige beskyttelse.

Vælger du løsningen med at leje Google-routeren får du desuden en lang række nyttige ekstra-features, som du selv kan styre via den brugervenlige Google Home-app. Det gælder fx midlertidig oprettelse af et sikkert gæste-wifi eller forældrekontrol af bestemte sider, som du selv udvælger.

Sikkerhed for dig og Danmark

Som en af de væsentligste internetudbydere i Danmark har Altibox forpligtet sig til at overholde love og bekendtgørelser fra bl.a. Center for Cybersikkerhed (CFCS) hos Forsvarets Efterretningstjeneste (FE). Det betyder, at vi i Altibox har en hel afdeling, som er dedikeret til at døgnovervåge sikkerheden på nettet – hver eneste dag, året rundt. Dermed er vi aktivt med til at beskytte Danmarks kritiske informations-infrastruktur og med til at sikre vores land mod fjendtlige cyberangreb.

Tryg og sikker færdsel på nettet

Hvis du gerne selv vil gøre endnu mere for at beskytte din færdsel på nettet, kan du investere i et godt antivirusprogram. Hos Altibox anbefaler vi Chili Security, som er baseret på prisvindende teknologi, og som kan dække alle husstandens enheder – uanset type. Chili Security giver dig ekstra tryghed og udvidet beskyttelse, fx når du bruger netbank, sociale netværk, e-mail, gamer eller køber varer online.

Læs mere om Chili Security