Internet, der virker. Kvalitet, der holder.

Hos Altibox brænder vi for at give vores kunder den bedste internetoplevelse i Danmark
– og det tekniske udstyr, vi leverer, er et essentielt element i oplevelsen. 
Vi vægter kvalitet og brugervenlighed for vores kunder højt, så det er nemt og ligetil at komme på fibernettet i dit hjem.

En ny generation af trådløse routere

Hos Altibox leverer vi Danmarks bedste internet! Det kan vi gøre, fordi vi benytter det bedste udstyr, som sikrer en god oplevelse ude hos vores kunder. Det skyldes bl.a., at vi som standard leverer vores internetløsning sammen med Zyxels stærke og pålidelige router. Eller man kan, hvis man har særlige behov i sin bolig, leje en router fra Google, som vi har et eksklusivt samarbejde med. Begge routere tilhører den nyeste generation af routere på markedet og har bl.a. automatiske software-opdateringer på den stærke indbyggede firewall. 

Lynhurtigt internet i alle rum

Både Zyxel-routeren og Google-routeren udnytter de seneste trådløse standarder, henholdsvis Wi-Fi 6 og Wi-Fi 6E. Begge standarder giver dig bl.a. mulighed for højere hastigheder, større båndbredde og mere stabilitet, hvor du ikke vil opleve forstyrrelser fra nærliggende forbindelser. Med 6E får du desuden et ekstra frekvensbånd til rådighed, dvs. at du får endnu flere kanaler at vælge mellem, hvilket kan være fordelagtigt, hvis du bor i et område med ekstrem meget netværkstrafik. 

Zyxel - En stærk plug-and-play router

Zyxel routeren er ultranem at tage i brug. Den tilsluttes fiberboksen med det medfølgende kabel og så er det blot at finde netværket og hoppe på med den tilhørende adgangskode. For langt de fleste hjem er Zyxel-routeren den rette løsning ift. at få wifi rundt i boligen, den har en imponerende signalstyrke og en rigtig god rækkevidde. Der kan dog være forhold i nogle boliger (såsom meget stor bolig, materialevalg i etageadskillelse m.m.), der gør, at det er interessant at kigge mod Google-routeren. 

Google - Flot design til det udfordrede hjem

Google-routeren giver mulighed for at tilkoble flere router-enheder og udvide dækningen i dit hjem til et moderne mesh-netværk. Og med dens elegante design, er det ingen sag at have flere routere stående fremme.   
Ved opsætningen af Google-routeren bruger du Google Home-app’en, som guider dig igennem det hele. Herefter kan du bruge app’en til fx at oprette et sikkert gæste-wifi. Eller til at lave diskret forældrekontrol, såsom at indlægge pausetid eller blokere bestemte hjemmesider. Den tilhørende Google-app gør det nemt og enkelt selv at kontrollere dit netværk og routerens mange indbyggede features. Med Googles router kan du tilkoble op til 100 (!) trådløse enheder og den har allerede indbygget Thread, som er den særlige teknologi, alt det nyeste Smart Home-udstyr bygger på.