device_tv_skaerm_stor_sygeplejersken_1000x820

Prisbelønnede film, serier og dokumentarer

Netflix er en streamingtjeneste, der tilbyder en lang række af spændende, anmelderroste og prisbelønnede film, anime, serier og dokumentarer over internettet. Alt sammen helt uden reklamer.

Der er et stort udvalg af originals af både film og serier, som Netflix selv har produceret, samt et stort udvalg af klassikere og købt indhold. Der kommer løbende nye film og serier til hver måned.

luther_the_fallen_sun_-_netflix

Kæmpe udvalg skræddersyet netop til dig

Netflix har et stort bibliotek fyldt med fantastisk underholdning skræddersyet lige til dig. Det er helt uden reklamer, og der opdateres med nyt indhold hver måned. Er du til animeserier, romantiske klassikere, en uhyggelig gyser, aktionbrag, en fængende dokumentar eller en familiefilm lørdag aften?

På Netflix kan du se et stort udvalg af både serier som SygeplerskenNotre DameDahmer eller The Witcher og film som Luther: The Fallen SunBird Box: Barcelona eller Scream VI. Der er også et bredt sortiment af dokumentarer som WHAMTour de France: Med i feltet eller MH370: Flyet, der forsvandt og børneunderholdning såsom Gurli GrisPokémon på rejse eller Den Bestøvlede Kat på eventyr. Så tilmeld dig Netflix og få glæde af en masse gode film og serier allerede i dag.

devices_notre_dame_1000x820_0

Se Netflix hvor som helst og når som helst

Tag Netflix med dig overalt – du kan se Netflix hvor som helst og når som helst. Med internetforbindelse kan du altid streame Netflix på farten i toget, hjemme på sofaen eller på ferie i sommerhuset. Du kan også downloade serier og film ned til din app og se dem uden en internetforbindelse.

Netflix kan ses på smartphone, tablet, Smart-TV eller laptop. Med din Netflix-konto kan du oprette op til fem individuelle profiler i din husstand samt sætte en aldersgrænse for hver profil. På den måde kan hvert medlem i husstanden få en Netflix-oplevelse, som er tilpasset lige efter behov.

netflix_born

Netflix for børn

I abonnementet indgår også Netflix for børn. Du kan oprette profiler specielt til børn, så de kan sendes på eventyr med deres yndlingsfigurer, hvor du som forældre har kontrollen samtidig med, at børnene har deres profil og kan se familievenlige serier og film.

Børneprofiler er udstyret med pinkodebeskyttet forældrekontrol, hvor du kan indstille aldersgrænsen for det indhold, børnene kan se, samt du kan blokere specifikke titler, hvis du ikke ønsker, at børnene skal se disse.

Netflix-abonnementer

Netflix tilbyder tre forskellige abonnementer, nemlig Basis-, Standard- og Premium-abonnement.

Med Basis-abonnementet kan én bruger benytte Netflix-kontoen ad gangen. Et Basis-abonnement koster 79 kr. om måneden.

Standard-abonnementet koster 114 kr. om måneden og giver adgang til, at to brugere kan se Netflix samtidig i HD-Format.

Premium-abonnementet giver dig adgang til at streame på fire enheder ad gangen i Ultra HD. Dette abonnement koster 149 kr. om måneden.  

Få Netflix

Bestil dit Netflix-abonnement direkte på tv-boksen og start på din favoritserie eller måske en ny film.

Når du vælger tv fra Altibox får du en række streamingtjenester med i din tv-pakke. Samtidig er det muligt at tilkøbe adgang til andre populære tjenester. Hér kan du se en oversigt over alle dem vi tilbyder: Streamingtjenester

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er Netflix?

  Netflix er en streamingtjeneste, der udbyder film, serier og dokumentarer uden reklamer. Netflix blev grundlagt i 1997 af Marc Randolph og Reed Hastings, og blev tilgængelig i Danmark i 2012. Tjenesten kan streames på smartphone, tablet, Smart-TV eller laptop.
 • Hvad koster Netflix om måneden?

  Prisen på Netflix varierer alt efter hvilket abonnement du ønsker. Netflix Basis abonnementet koster 79 kr. om måneden, hvor én bruger i husstanden kan streame Netflix ad gangen. Standard abonnementet koster 114 kr. om måneden, og her kan to brugere se Netflix på samme tid. Premium abonnementet koster 149 kr. om måneden og giver adgang til at hele 4 brugere kan logge på Netflix-kontoen på samme tid. 
 • Hvor mange kan se Netflix på samme tid?

  Basis abonnementet giver adgang til én enhed ad gangen. Med Standard abonnementet kan to enheder være på Netflix ad gangen, mens Premium abonnementet giver adgang til hele fire enheder, som kan streame Netflix ad gangen. Der kan være op til fem enheder i husstanden på samme konto, og fire enheder kan streame Netflix samtidigt. 
 • Har Netflix en bindingsperiode?

  Netflix har ingen binding, ingen afmeldingsgebyrer og ingen kontrakter.
 • Kan jeg se Netflix i udlandet?

  Det er muligt at se Netflix med din konto i udlandet.