Den bedste underholdning

Viaplay Film og Serier er den største skandinaviske streamingtjeneste. Viaplay tilbyder et hav af gode serier, film, reality, dokumentarer og børneunderholdning fra TV3-kanalerne, Viaplay film-kanalerne og andre Viaplay-kanaler.

En masse film og serier at vælge imellem

Viaplay Film og Serier opdateres hele tiden med spændende nyheder til enhver smag. Er du vild med reality, og elsker du serier som Paradis Hotel, Forsidefruer eller Masterchef? Er du til en god film som The Assistant, Jojo Rabbit eller Get out, en spændende serie som The Office, Outlander eller Call the Midwife? Måske har du en stor interesse for dokumentarfilm som The Summit eller Being James Bond, serier fra sportsverdenen eller ønsker du adgang til en masse god børneunderholdning? Så er Viaplay lige noget for dig. 

Se Viaplay lige når du vil

Du kan streame Viaplay på Smart-TV, smartphone, laptop eller tablet. Fem enheder kan kobles på den samme Viaplay-konto, og to enheder kan se Viaplay samtidigt.  

Du kan se Viaplay lige, når det passer dig – på farten eller hjemme på sofaen. Det er helt op til dig.

Viaplay er en del af vores Premium+ abonnement

Ved at vælge vores Premium+ abonnement får du automatisk Viaplay med gratis. Du kan også tilkøbe Viaplay til 129 kroner om måneden.  

Få Viaplay

Du kan læse mere om vores Premium+, hvor Viaplay medfølger, og du er også meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål om tilkøb af Viaplay på telefonnummer 70 300 600. Vi holder åbent på telefonen alle hverdage mellem kl. 8.30 - 18.00.

Bestil Viaplay

Mest stillede spørgsmål

Hvad er Viaplay?

Viaplay er en streamingtjeneste som tilbyder film, serier, reality, dokumentarer og børneunderholdning. Viaplay blev grundlagt af Nordic Entertainment Group og lanceret i 2007. Tjenesten kan streames på Smart-TV, smartphone, laptop eller tablet. 

Hvad koster Viaplay?

ViaPlay Film og Serier er automatisk med i Premium + abonnementet. Du har også mulighed for at tilkøbe ViaPlay, hvor prisen da vil være 129 kroner om måneden.  

Hvor mange kan se Viaplay ad gangen?

Du kan benytte Viaplay på hele fem forskellige enheder. To brugere kan streame Viaplay fra den samme konto.

Kan jeg se Viaplay i udlandet?

Du har mulighed for at se Viaplay i udlandet indenfor EU.