Google Nest Wifi Pro
– Suveræn Wifi-dækning i alle rum

Slut med dårlig Wifi-dækning og bøvlet opsætning. Med Google Nest Wifi Pro får du et smart Wifi-system med mulighed for flere Wifi-punkter, som sikrer din bolig et hurtigt og stabilt trådløst netværk i alle rum – og på alle dine enheder. Derudover får du adgang til en masse funktioner som forældrekontrol, gæstenetværk og mange andre funktioner.

nest-pro

Google Nest Wifi Pro

Google Nest Wifi Pro sikrer dig den optimale Wifi-dækning ved at anvende det smarte Mesh-system. Men hvad er Mesh, og hvorfor er det smartere end de traditionelle routere?

Oftest er den traditionelle router placeret i det hjørne, hvor fiberen er skudt ind i boligen. Problemet er, at placeringen gør det svært at sprede et stærkt Wifi-signal rundt i hele boligen.

Et Mesh-system er en gruppe routere, der kommunikerer trådløst med hinanden for at skabe ét enkelt Wifi-netværk. Ved at placere flere routere i hjemmet, opnår du altid en stabil og hurtig Wifi-forbindelse.

Google Nest Wifi Pro er ikke kompatibel med tidligere modeller.

google-nest-wifi-pro_enheder

Hvor mange Google Nest Wifi Pro enheder har du brug for?

For at undgå områder uden wifi er det vigtigt, at du har det antal enheder, der passer til størrelsen på din bolig samt byggemateriale og indretning.

Bestil internet med Google Nest Wifi Pro

Vælg Premium Internet og tilvælg den lynhurtige Google Nest Wifi Pro. Få bedre ydeevne og suveræn trådløs dækning i hele dit hjem. Du betaler en leje pr. enhed på kun 19,- pr. md.

Bestil internet her

Smarte features

Google Nest Wifi Pro er proppet med masser af brugervenlige og smarte funktioner, som giver dig kontrollen over dit internet. Du kan b.la. prioritere en enhed for at få fuld hastighed der, hvor du har mest brug for det.

Wifi 6E

Få en endnu bedre ydeevne – op til dobbelt så hurtigt som Wifi 6.

Forældrekontrol

Kontrollér via Google Wifi-appen de enheder, der har adgang til dit WiFi

Bloker websites

Bloker automatisk uønskede websites fra dine børns enheder.

Opret et gæstenetværk

Opret et gæstenetværk med en simpel kode til dine gæster.

google-home-app

Nem og hurtig opsætning i Google Home app'en

Opsætningen af dit wifi kan ikke blive nemmere. Google Nest Wifi Pro’s smarte netværksassistent tager nemlig hånd om tingene bag scenen, så du kan få det stærkeste netværk uden at pille ved routeren.

Det eneste du skal gøre er at hente Google Home app’en til din smartphone eller tablet, og følge opsætningsguiden.

Du kan download Google Home app’en til Apple IOS eller Google Android enheder her: