Fibernet til virksomheder fra Altibox

Hos Altibox ved vi, at det ikke kun er de store virksomheder, der har behov for lynhurtigt fiberbredbånd og billig telefoni. Vi ved også, at det skal være nemt, og at teknikken skal fungere i en travl hverdag også for mindre virksomheder.

Fibernet løser dine arbejdsopgaver hurtigere

Dine arbejdsopgaver ændrer sig måske? Eller måske får du nye kunder, som skal betjenes anderledes. Som mindre erhvervsdrivende er det vigtigt at være hurtig og fleksibel. Derfor skal din løsning kunne følge med – også når dit firma udvikler sig.

Altibox er lokal

Altibox er i dit lokalområde og samarbejder med de lokale elselskaber. Det betyder, at vi kender dit område, din by og dit lokalsamfund. Vores samarbejde med elselskaberne giver en perfekt fordeling af ansvar og ekspertise, så vi kan levere den bedste fiberbredbåndsløsning til din virksomhed eller forening.

Du kan altid få personlig hjælp og vejledning, der tager udgangspunkt i din virksomhed og dine behov. Tag kontakt til en af vores salgskonsulenter eller ring til Altibox Erhverv.

Mange produkter og services

Altibox er mere end fiberbredbånd. Behold telefonnummer, telefoner og udstyr og spar penge på telefonregningen med IP-telefoni. Samtidigt kan du give medarbejdere lynhurtigt internet og en skattefordel med medarbejderbredbånd.