Fibernet til virksomheder fra Altibox

Hos Altibox ved vi, at det ikke kun er de store virksomheder, der har behov for lynhurtigt fibernet og billig telefoni. Vi ved også, at det skal være nemt, og at teknikken skal fungere i en travl hverdag også for mindre virksomheder.

Fibernet løser dine arbejdsopgaver hurtigere

Dine arbejdsopgaver ændrer sig måske? Eller måske får du nye kunder, som skal betjenes anderledes. Som mindre erhvervsdrivende er det vigtigt at være hurtig og fleksibel. Derfor skal din løsning kunne følge med – også når dit firma udvikler sig.

Altibox er lokal

Altibox er i dit lokalområde og samarbejder med de lokale elselskaber. Det betyder, at vi kender dit område, din by og dit lokalsamfund. Vores samarbejde med elselskaberne giver en perfekt fordeling af ansvar og ekspertise, så vi kan levere den bedste fiberbredbåndsløsning til din virksomhed eller forening.

Du kan altid få personlig hjælp og vejledning, der tager udgangspunkt i din virksomhed og dine behov. Tag kontakt til en af vores salgskonsulenter eller ring til Altibox Erhverv.

Mange produkter og services

Altibox er mere end fiberbredbånd. Behold telefonnummer, telefoner og udstyr og spar penge på telefonregningen med IP-telefoni. Samtidigt kan du give medarbejdere lynhurtigt internet og en skattefordel med medarbejderbredbånd.

Fibernet til mindre erhverv

Hos Altibox ved vi, at det ikke kun er de store virksomheder, der har behov for lynhurtigt og stabilt fibernet til skarpe priser. Vi ved også, at det skal være nemt, og at teknikken skal fungere i en travl hverdag - og hjælpen skal være der, hvis den ikke gør.

Altibox er Nordens største - men samtidig lokal

Vi er Nordens største udbyder af fibernet med over 700.000 glade kunder i Danmark og Norge.
I mere end 11 år har vi leveret fiberforbindelser til over 50.000 husstande i Midt- og Vestjylland, og
nu kan vi også levere til virksomheder i Nord Energis og Norlys' område. Kontakt vores Kundeservice eller en af vores Key Account Managers, hvis du vil høre mere om lige netop dine muligheder.

Fibernet løser dine arbejdsopgaver hurtigere

Dine arbejdsopgaver ændrer sig måske? Eller måske får du nye kunder, som skal betjenes anderledes. Som mindre erhvervsdrivende er det vigtigt at være hurtig og fleksibel. Derfor skal din løsning kunne følge med – også når dit firma udvikler sig.

Premium Service

Når man driver en virksomhed, er det vigtigt, at internettet ikke svigter. Derfor medfølger Premium Service altid, når du vælger en fiberforbindelse hos os. Det giver en tryghed, og i hvert fald én bekymring mindre.