Fibernet til virksomheder fra Altibox

Hos Altibox ved vi, at det ikke kun er de store virksomheder, der har behov for lynhurtigt fibernet og billig telefoni. Vi ved også, at det skal være nemt, og at teknikken skal fungere i en travl hverdag – for store såvel som små virksomheder. 

Altibox er Nordens største – men samtidig lokal

Vi er Nordens største udbyder af fibernet med over 875.000 glade kunder i Danmark og Norge.
Siden 2008 har vi leveret fiberforbindelser til over 56.000 husstande i Danmark. Vi er i dit lokalområde og samarbejder med de lokale elselskaber. Det betyder, at vi kender dit område, din by og dit lokalsamfund. Vores samarbejde med elselskaberne giver en perfekt fordeling af ansvar og ekspertise, så vi kan levere den bedste fiberbredbåndsløsning til din virksomhed eller forening.

Du kan altid få personlig hjælp og vejledning, der tager udgangspunkt i din virksomhed og dine behov. Tag kontakt til en af vores salgskonsulenter eller ring til Altibox Erhverv, hvis du vil høre mere om lige netop dine muligheder.

Mange produkter og services

Altibox er mere end fiberbredbånd. Behold telefonnummer, telefoner og udstyr og spar penge på telefonregningen med IP-telefoni. Samtidigt kan du give medarbejdere lynhurtigt internet og en skattefordel med medarbejderbredbånd.

Premium Service

Når man driver en virksomhed, er det vigtigt, at internettet ikke svigter. Derfor medfølger Premium Service altid, når du vælger en fiberforbindelse hos os. Det giver tryghed, og i hvert fald én bekymring mindre.