Med Premium Internet får du den mest komplette internet-løsning med alt inklusiv.
Indtast din adresse og se, hvilke hastigheder og priser, vi kan tilbyde på din adresse
og vælg den forbindelse, der passer til lige netop dit behov.

100 Mbit
Via fiber
 • Inkl. telefonsupport
 • Inkl. Wifi router
 • Tryg Surf
Fra 99 kr. / md.
Tjek adresse
300 Mbit
Via fiber
 • Inkl. telefonsupport
 • Inkl. Wifi router
 • Tryg Surf
Fra 99 kr. / md.
Tjek adresse
1000 Mbit
Via fiber
 • Inkl. telefonsupport
 • Inkl. Wifi router
 • Tryg Surf
Fra 99 kr. / md.
Tjek adresse

*Tilbud og kampagner gælder kun nye kunder og forudsætter, at din bopæl ikke har haft internet fra Altibox de seneste 12 mdr.
1000/1000 Mbit leveres ikke på alle adresser og hastighed/pris afhænger af netværket i dit område. AFAAs netværk forudsætter AFAA-kontingent på 5 kr./md.
Den samlede mindstepris inkl. adm. gebyr på 9,59 kr./md. vises, når man vælger adresse, da der kan være differentierede priser pga. af netværk.
Der er 6 måneders binding og opsigelse er løbende måned + 1 md. Kampagner og rabatkoder kan ikke kombineres.

trygaltibox

Tryg Surf – hjælp mod ID-tyveri og identitetsmisbrug

Når du køber et Altibox internetprodukt får du helt gratis tryghed med i købet. Tryg Surf som er inkluderet i alle vores internetprodukter beskytter dig mod ID-tyveri og identitetsmisbrug. Med Tryg Surf får I hjælp og rådgivning til forebyggelse samt hjælp, hvis skaden er sket.

Læs mere om Tryg Surf her
fiber_150-2

Samme hastighed – Bare billigere?

Kan du selv stå for router og opsætning? Så kan du vælge Light Internet, hvor du får samme hastighed – bare billigere.

Spar penge med Light Internet
familie_ser_tv_700px-2

Behov for TV også?

Vi har gjort det nemt for dig og derfor har du tre tv-pakker at vælge imellem. Vores Premium+ pakke er til dig, som elsker tv og holder af det helt store udvalg. Vores Basic+ eller Mini tv-pakke er til dig, som ikke har det helt store tv-forbrug, men som stadig holder af at have de mest gængse tv-kanaler.

Hos Altibox kan du se tv på mange måder
Som ny tv-kunde vil du modtage en Ibox (tv-boks) som placeres i hjemmet, men kan også tages med på farten. Du kan se tv på din computer med Altibox web-tv, eller f.eks. via Altibox app’en som du downloader. Så uanset hvor du er har du din tv-pakke til rådighed, med alt hvad det indebærer.

Se vores tv-pakker her
dbi_2024

Danmarks bedste internet 2023 og 2024!

Altibox er kåret til at have Danmarks bedste internet for 2. år i træk i Loyalty Groups kundetilfredshedsundersøgelse “BrancheIndex Internet”. Igen i år vinder vi kategorien for produktkvalitet for hele branchen. Og ikke nok med det. Vores kunder er også de mest tilfredse i Danmark. Her kan du læse mere om vores kåring til Danmarks bedste internet.

Vi er naturligvis stolte af – og glade over – at have Danmarks bedste internet og de mest tilfredse kunder. Tak til vores kunder for den fine anerkendelse.

famile_ser_tv

Firmabetaling – få en skattefordel

Du kan også bestille fibernet som bruttolønsordning for medarbejdere. Her bliver internet betalt over lønnen før skat.

For at bestille virksomhedsbetalt internet, skal du udfylde en formular online, som du finder ved at klikke på ”Bestil firmabetaling”.

Bestil firmabetaling

Har du spørgsmål?

 • Hvad er Premium Internet?

  Premium Interneter stabilt fibernet med alt inklusiv. Premium Internet giver dig den mest komplette løsning med bl.a. en wifi-router fra Altibox, samt telefonisk support.
 • Hvordan tilslutter jeg min router?

  Du skal tilslutte et netværkskablet i porten som fremgår i den fremsendte SMS. Hvis ikke du har modtaget en SMS, skal kablet tilsluttes i LAN-porten tættest på WAN-porten på fiberboksen og over i din egen router i WAN eller Internet porten.
 • Hvilket udstyr understøttes af Altibox?

  Som udgangspunkt kan alle routere bruges til din Altibox forbindelse. Vi anbefaler derfor ikke noget specifikt mærke eller model. Dog anbefaler vi, at man bruger en router med WiFi som minimum har AC-standard. Hvis du har brug for en switch til din opsætning, anbefaler vi at man bruger en gigaport switch. Hvis du har brug for ekstra netværkskabler, anbefaler vi at man bruger CAT5e eller CAT6 som minimum.

   
 • Hvordan tester jeg min hastighed?

  Vi har oprettet en side, hvor du både finder selve hastighedstesten samt en guide, der beskriver, hvordan du korrekt måler din hastighed - klik på linket herunder.
  hastighedstest
 • Jeg har problemer med at få forbindelse - hvad gør jeg?

  Hvis du ikke kan komme på internettet, og der ikke står noget på vores driftsinformation, kan du med fordel prøve nedenstående:


  •    Tag strømmen fra dit fiberudstyr 

  •    Tag strømmen fra din egen router
  Og derefter:


  •    Tilslut strøm til dit fiberudstyr igen (skal have været slukket i min. 20 sek)

  •    Tilslut strøm til din egen router igen

  •    Genstart din computer


  Da du bruger din egen router, kan du teste internetforbindelsen uden om denne. Det gør du på følgende måde:


  •    Tilslut din computer direkte til fiberboksens pc-udgang.


  Bemærk at der kan gå 15 minutter, før internetforbindelsen kan bruges på noget nyt netværksudstyr (pc, router eller lignende).

  Virker internetforbindelsen ikke, når computeren er sluttet direkte til fiberboksens pc-udgang, bør du teste med et andet netværkskabel for at udelukke, at problemet skyldes en fejl på kablet. Antivirus- og firewallprogrammer kan i visse tilfælde blokere for adgang til internettet. Derfor kan det være nødvendigt, at du midlertidigt deaktiverer antivirus og firewall og på ny forsøger at komme på internettet.