Bedre trådløst internet - i alle rum

Vi vil gerne, at du får den bedste internetoplevelse - også trådløst. Derfor har vi udviklet Wifi Plus - en lille trådløs forstærker, der er specialudviklet til fibernettet, og som giver stabilt trådløst netværk til de områder i dit hjem, som ikke kan dækkes af den fordelerboks, vi installerer.

Manglende trådløs dækning fra fordelerboksen kan være tilfældet ved store boliger og/eller boliger i flere plan. Altibox' kundeservice er altid parate til at rådgive omkring mulighederne med Wifi Plus og generelle gode råd til forbedret wifi i husstanden.

Læs også vores 5 gode råd til bedre trådløst internet

Wifi Plus

Hvad kan Wifi Plus?

Wifi Plus er en trådløs enhed, som er udviklet til at udvide rækkevidden på dit trådløse net. Enheden indeholder den bedste wifi-teknologi, og du kan bruge den både trådløst og kablet. Altibox anbefaler altid at kable mellem forderboksen og enheden med Wifi Plus.

Wifi Plus - netværksporte

Hele 4 gigabit netværksporte

Perfekt til at kunne tilkoble spilkonsoler, apple tv, tv-boks* fra Altibox eller andet som er tilsluttet til internettet.

* Tv-boks kræver, at Wifi Plus er kablet til routeren.

Wifi Plus - installation

Installationen er nem og enkel

Altibox Wifi Plus er enkelt at installere. Du vælger selv, om du ønsker at installere med kabel eller trådløst.

Vi anbefaler dog altid kablet installation for det bedste resultat.

Wifi Plus i huset

Internet i hele huset

I meget store boliger, hvor der opleves problemer med wifi-dækningen, anbefales der trådløse enheder på hver etage.

På den måde er du sikker på, at det trådløse internet er optimalt i alle rum

Opsætning af Wifi Plus

Wifi Plus kan sættes op trådløst og kablet. Altibox anbefaler altid, at Wifi Plus sættes op kablet. Opsætning af Wifi Plus er afhængig af, hvilken fordelerboks du har installaret i husstanden.

I installationsvejledningen er der vejledning til fordelerboksene FMG, Zyxel P2812ac og Zyxel P2812, som er de fordelerbokse, der er kompatible med Wifi Plus.

Læs installationsvejledning til Wifi Plus