Baggrund
Baggrund

Internetudbyderen Altibox sender meget mere underholdning gennem fibernettet

23. maj 2017

Hos mange fiberkunder i Midt- og Vestjylland har de populære kanaler fra Viasat været en mangelvare – men det er nu slut. Altibox offentliggør, at en aftale med tv-udbyderen er i hus.

Viasat er især kendt for deres uanede muligheder inden for sportens verden samt egenproduktioner, som fanger utallige danskere foran skærmen i bedste sendetid med programmer som Masterchef og Luksusfælden. Altibox er begejstret over at kunne levere det bedste fra det velkendte tv-univers og imødekomme kundernes ønske.

”Der har i et stykke tid været forespørgsel på Viasat, og vi er godt klar over, at vores udvalg indtil nu har været en smule mangelfuldt. Fremover kan vi tilbyde endnu flere muligheder, når der skal vælges tv-pakke, og vi er glade for, at vi med Viasat på holdet kan give vores kunder lige præcis det, de gerne vil have”, udtaler Søren Harding, administrerende direktør hos Altibox.

Et samarbejde i underholdningens tegn
Det er ikke kun hos Altibox, at de ser frem til det nye samarbejde. Kenneth Krabbe, Vice President for MTGs danske betalings-forretning, udtaler:

”Vi glæder os til partnerskabet med Altibox og til at vækste sammen med dem. Vi ser meget frem til, at Altibox’ kunder, og dermed endnu flere danskere, kan se vores populære danske indhold på TV3 som eksempelvis Familien fra Bryggen, Luksusfælden og Robinson Ekspeditionen. Og ikke mindst til, at Altibox’ kunder nu kan opleve de største tv-sportsbegivenheder som Champions League, Superliga, Premier League og Formel 1 på TV3+ og TV3 Sport”.

Knivskarp tv-oplevelse med fiberforbindelsen
Flere kanaler i tv-pakkerne er ikke det eneste, som kunderne hos Altibox kan glæde sig over – fiberforbindelsen spiller nemlig en rolle, når tv’et står for underholdningen.
Fibernettet har den klare fordel, at det giver et bedre og mere stabilt tv-signal. Kablerne befinder sig under jorden, og signalet forstyrres derfor ikke af bygninger, træer og hvad der ellers befinder sig i det danske landskab. Derudover er kapaciteten i fibernettet så høj, at kunderne sikres en knivskarp billedkvalitet, der er med til at gøre tv-oplevelsen endnu bedre.