Stærk, komplet dækkende TV- og internetpakke

TV, internet og underholdning samlet i én pakke - nemmere bliver det ikke! Ved at samle internet, tv-pakke og streamingtjenester hos os sparer du også penge hver måned. Har du styr på, hvad dit behov er? Så klarer vi resten. 

Alti500_2048px.jpg

Er du i tvivl om, hvad dit præcise behov er? Så lad os hjælpe dig!

Er dit behov stort og ønsker du mulighed for både streaming og gaming, eller er du den store sportsentusiast? Så er det oplagte valg enten Alti300, Alti500 eller Alti1000 – alt afhængig af hvor stort dit behov er, og hvor mange brugere, der skal være online på samme tid.

Har du behov for en hurtig og stabil internetforbindelse til en eller få brugere ad gangen, samt streaming af diverse film og serier, så er Alti150 et oplagt valg.

Er dit behov derimod minimalt? Så er Alti25 måske nok for dig. Du har kun behov for de mest gængse tv-kanaler, og internetforbruget er lavt, men du har stadig mulighed for at streame film og serier.

Ibox

Den smarte kombinerede TV- og medieboks
Vil du blive klogere på hvad Ibox kan? Vi har samlet alle dens smarte features her.

Læs mere om Ibox

Google Nest Wifi - suveræn trådløs dækning

Med Google Nest Wifi får du et smart wifi-system, som sikrer din bolig et hurtigt og stabilt trådløst netværk i alle rum og på alle dine enheder. Man kan selv udvide systemet med flere punkter for at forbedre dækningen i større hjem med mange kvm eller flere etager.

Læs mere om Google Nest Wifi

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning

Hvordan får jeg adgang til web-tv?

Du kan se Altibox' web-tv, hvis du har fiberbredbånd og tv fra Altibox. Har du allerede oprettet dig som bruger på Mit Altibox, bruger du blot samme brugernavn/e-mail-adresse og dit selvvalgte password til web-tv.

Har du ikke oprettet dig på Mit Altibox, skal du oprette dig med brugernavn og password. For at oprette brugernavn og password skal du bruge dit kundenummer samt pinkode 1, som fremgik i det aktiveringsbrev, du fik fremsendt ved installation af fiberbredbånd. Hvis du ikke kan huske din pinkode, kan du kontakte kundeservice. 

Når du er oprettet som bruger af Mit Altibox, kan du logge ind på 'Altibox TV Overalt' for at aktivere web-tv.