Stærk, komplet dækkende TV- og internetpakke

TV, internet og underholdning samlet i én pakke - nemmere bliver det ikke! Ved at samle internet, tv-pakke og streamingtjenester hos os sparer du også penge hver måned. Har du styr på, hvad dit behov er? Så klarer vi resten. 

Derfor skal du samle tv og internet i én pakke

Langt de fleste af os ser tv. Endnu flere af os bruger internettet. De to ting hænger efterhånden så meget sammen, at mange af os vælger at samle dem, når vi er på udkig efter nye forbindelser! Så hvorfor ikke samle begge dele i en af de bedste internet og tv-pakker på markedet?

En samlet tv og internet pakke bliver en endnu bedre løsning med os, fordi vi tilbyder fibernet, der er den absolut hurtigste og mest driftssikre forbindelse, du kan få. Endda med en flot hastighed på 500/500 Mbit!

En Altibox tv og internet pakke med fibernet er altså en god idé til rigtig mange - også til dig

Alti500_2048px.jpg

Er du i tvivl om, hvad dit præcise behov er? Så lad os hjælpe dig!

Er dit behov stort og ønsker du mulighed for både streaming og gaming, eller er du den store sportsentusiast? Så er det oplagte valg enten Alti300, Alti500 eller Alti1000 – alt afhængig af hvor stort dit behov er, og hvor mange brugere, der skal være online på samme tid.

Har du behov for en hurtig og stabil internetforbindelse til en eller få brugere ad gangen, samt streaming af diverse film og serier, så er Alti150 et oplagt valg.

Er dit behov derimod minimalt? Så er Alti25 måske nok for dig. Du har kun behov for de mest gængse tv-kanaler, og internetforbruget er lavt, men du har stadig mulighed for at streame film og serier.

Priser på internet og tv-pakke

Den største fordel ved at samle tv-pakker og internet er, at du samler det hele på et sted - også prisen. Du skal kun forholde dig til én regning, og kun henvende dig ét sted, hvis du har spørgsmål til din internet tv-pakke.Vi tilbyder et billigt alternativ til selv dedikerede internetudbydere - for kun 360 kr. får du lynhurtigt fibernet sammen med lige præcist de tv- og streamingkanaler, du skal bruge.

Du kan samlet spare op til 1512 kroner på tv-pakke og internet, hvis du vælger vores Mini tv-pakke (der endda inkluderer HBO Max, C More og Viaplay). Vi tilbyder også gratis oprettelse på tv- og internetpakker, hvor du sparer 499 kroner! Oveni en billig internet og tv pakke, får du også noget af den nyeste teknologi til hjemmet i form af Googles Nest Wi-Fi-løsning.

Her på siden kan du se priser på internet og tv-pakker til alle typer og behov. 

Ibox

Den smarte kombinerede TV- og medieboks
Vil du blive klogere på hvad Ibox kan? Vi har samlet alle dens smarte features her.

Læs mere om Ibox

Google Nest Wifi - suveræn trådløs dækning

Med Google Nest Wifi får du et smart wifi-system, som sikrer din bolig et hurtigt og stabilt trådløst netværk i alle rum og på alle dine enheder. Man kan selv udvide systemet med flere punkter for at forbedre dækningen i større hjem med mange kvm eller flere etager.

Læs mere om Google Nest Wifi

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning

Hvordan får jeg adgang til web-tv?

Du kan se Altibox' web-tv, hvis du har fiberbredbånd og tv fra Altibox. Har du allerede oprettet dig som bruger på Mit Altibox, bruger du blot samme brugernavn/e-mail-adresse og dit selvvalgte password til web-tv.

Har du ikke oprettet dig på Mit Altibox, skal du oprette dig med brugernavn og password. For at oprette brugernavn og password skal du bruge dit kundenummer samt pinkode 1, som fremgik i det aktiveringsbrev, du fik fremsendt ved installation af fiberbredbånd. Hvis du ikke kan huske din pinkode, kan du kontakte kundeservice. 

Når du er oprettet som bruger af Mit Altibox, kan du logge ind på 'Altibox TV Overalt' for at aktivere web-tv.

Hvilket internet og tv kan jeg få?

Vi tilbyder to forskellige løsninger på tv med internet. Begge har en lynhurtig 500/500 Mbit fibernet-løsning, men der er forskel på, hvor mange tv- og streamingkanaler, du får med. Du kan enten få 42 eller 14 tv-kanaler, alt efter, hvilken fibernet og tv pakke, du vælger.

Se kanaloversigten i vores eksempler ovenfor.

Du får dog de bedste tv og internet priser uanset, hvilken pakke, der er bedst for dig.

 

Skal man have internet for at se tv?

Du behøver ikke en internetforbindelse for at se "gammeldags" flow-tv-kanaler som DR1 eller TV2. Men hvis du vil have mulighed for at se programmer, når du vil, eller få del i de mange spændende udsendelser, der ligger på nyere streamingkanaler, skal du have internet.

Netop derfor anbefaler vi altid, at du samler begge dele i en tv pakke med internet, så du kan nyde begge former for underholdning derhjemme.

Ved at have tv og internet samlet får du en række fordele:

  • Mulighed for at se lige præcist det indhold, du vil, uden begrænsninger
  • Én samlet regning, der gør husholdningsbudgettet nemmere
  • Én udbyder, du skal henvende dig til ved spørgsmål - du slipper altså for at skulle ringe eller skrive flere forskellige steder hen
  • Sikkerhed for, at din udbyder holder konstant øje med begge produkter, så du opnår større sikkerhed for, at de virker.

Skal man have tv-pakke for at få internet?

Nej, en internetforbindelse i hjemmet er ikke afhængig af, om man har TV i forvejen. De to ting kan sagtens være uafhængige af hinanden.

Men ved at samle for eksempel fiber og tv-pakke et og samme sted, får man mere for pengene. Tv og internet pakker er et simpelt, overskueligt og udbytterigt produkt, hvor du kan sammensætte din løsning præcist, som du vil. 

De fleste af os ser alligevel tv og bruger internettet - og ofte samtidigt! Derfor anbefaler vi altid at samle begge dele i en af vores smarte pakker. Så får du alt det indhold, du har brug for, samme sted, på samme regning, og fra samme udbyder, hvis du har brug for at stille spørgsmål. 

 

Hvad koster internet og tv om måneden?

Tv-pakker med internet er en overkommelig udgift for de fleste, især når man tænker på, hvor meget, du får ud af det. Især hos os.

Internet og tv-pakke priserne hos Altibox giver dig for eksempel internet for kun 360 kroner - ikke meget, når man tænker på, at der er tale om en meget stabil forbindelse på hele 500/500 Mbit, der er nok til langt de fleste husstande!

Vi har to pakker med samme hurtige forbindelse, én til 889 kroner i måneden og én til 749. I begge tv internet pakker får du mindst 14 tv-kanaler samt de største streamingtjenester