Persondatapolitik og cookies

Persondatapolitik og cookies

Når du bruger websitet altibox.dk, accepterer du, at Altibox behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Altibox respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Kan du ikke acceptere datapolitikken, bedes du undlade at bruge websitet altibox.dk.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler Altibox?

Som hovedregel kan du besøge websitet uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester. Altibox indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
- giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på Mit Altibox
- foretager betaling ved køb
- sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
- giver personoplysninger til os via websitet på anden vis Altibox indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mail-adresse eller privatadresse) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan besøgende bruger altibox.dk, via Google Analytics. Altibox indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne. Altibox opbevarer ikke informationer om betalingsmidler f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på altibox.dk videregiver vi kun til:
- virksomhedens interne afdelinger.
- betroede tredjemænd, som kan bruge dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.
- forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

Altibox videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for altibox.dk.

For at kunne videreudvikle og forbedre Altibox' website fører vi statistik over, hvordan vores besøgende bruger websitet. Statistikken bruger vi kun i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores besøgende bruger mest.

Altibox bruger Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google.

Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på altibox.dk og fremgår i google.com/privacy.html. Bortset fra i ovenstående tilfælde videregiver Altibox ikke data om den enkelte besøgendes brug af tjenesterne på alitbox.dk.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Altibox' vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre dine oplysninger i Mit Altibox. Du har altid mulighed for at fravælge direkte kommunikation fra Altibox. Hvis du ønsker, at Altibox skal afholde sig fra at bruge dine personoplysninger i reklameøjemed via e-mail, telefon eller anden direkte kommunikation, så skal du kontakte Altibox på tlf. 70 300 600 eller e-mail info@altibox.dk.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@altibox.dk.

Cookies

Ud over de oplysninger som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, bruger Altibox også cookies. Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten og i flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en bestemt service.

En cookie er en lille tekstfil, som lagres i din browser, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. En cookie er en passiv fil og kan derfor ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Vi bruger cookies til at forbedre og forenkle dine besøg og gøre din brugeroplevelse så god som mulig. Vi bruger ikke cookies til at gemme dine personlige oplysninger eller for at videregive oplysningerne til tredjepart.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Altibox forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på info@altibox.dk.

Cookies på altibox.dk

Altibox.dk udbydes af Altibox Danmark A/S.

Når du klikker dig ind på altibox.dk, indsamler Altibox en række oplysninger om din computer og din adfærd på altibox.dk. Disse informationer bruger vi til at analysere, hvordan altibox.dk bruges, så vi kan målrette vores kommunikation og forbedre brugervenligheden.

Nedenfor kan du læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvem du kan kontakte, hvis du har yderligere spørgsmål.

Hvad er Cookies?

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten og i flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en bestemt service.

En cookie er en lille tekstfil, som lagres i din browser, hvorfra der hentes oplysninger ved efterfølgende besøg. En cookie er en passiv fil og kan derfor ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Hvad bruges cookies til på altibox.dk?

Altibox bruger cookies til at forbedre og forenkle dine besøg og gøre din brugeroplevelse så god som mulig. Vi bruger ikke cookies til at gemme dine personlige oplysninger eller for at videregive oplysningerne til tredjepart.

Der findes to typer cookies: permanente og midlertidige (sessions-cookies).

For at du kan bruge altibox.dk gemmer vi nogle midlertidige sessions-cookies på din pc, som er sat til at slette sig selv, når du lukker din browser eller slukker for din pc. Få cookies vil blive opbevaret i højst 6 måneder fra sidste gang du var inde på altibox.dk. Hver gang du atter besøger altibox.dk forlænges perioden.

Vi sætter cookies for at huske dine brugerindstillinger, når du f.eks. tilføjer en vare i din indkøbskurv eller indtaster din adresse i vores ”Tjek adresse”-funktionalitet, som viser dig, hvilke produkter vi kan tilbyde dig. Ved at sætte en cookie skal du ikke gang på gang indtaste dine oplysninger, men i stedet husker systemet det for dig.

Cookies til login

Det samme gælder for login. Det er ikke muligt at logge ind uden cookies. De cookies, der sættes her, giver systemet besked om, at du har logget ind, og derfor skal vise dine specifikke oplysninger som f.eks. dine produkter fra os. Cookies til login slettes igen, når du logger ud og lukker din browser. Hvis du vælger "Husk mig", sættes en permanent cookie til dette formål, så dine oplysninger bliver husket.

Tredjepartscookies

Vi bruger tredjepartscookies til bl.a. at måle trafikken på altibox.dk, herunder undersøge hvor mange besøgende vi har, hvilke sider er mest besøgte, og hvordan brugerne færdes på altibox.dk. På den måde kan vi se hvilke sider, der fungerer og hvor vi kan gøre vores kommunikation og brugervenlighed bedre. Disse cookies er både permanente og midlertidige (sessions-cookies).

Statistisk og trafikmåling:

Cookies der sættes for at måle trafikken på altibox.dk
- Google Analytics
- Annonceringsaftaler

Sådan sletter du cookies

Du kan nemt slette cookies. Find vejledninger til, hvordan du sletter cookies miniecookies.org/cookiehandtering.

Vi håber, at du vil tillade de cookies, som vi sætter, da de hjælper os med at forbedre altibox.dk og er med til at gøre din brugeroplevelse bedre.

Bemærk, at du ikke er i stand til at bruge alle funktionerne på altibox.dk, hvis du vælger at slette cookies.

Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Altibox, kan du ringe på telefon 70 300 600 eller e-mail info@altibox.dk.

Du kan også logge ind på Mit Altibox, og se dine oplysninger og hvilke produkter, der er registreret på din adresse. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, så ring på ovenstående nummer.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Altibox på Facebook

Support, nyheder, tilbud og konkurrencer