Vent venligst

Fibernet

Herunder ses vores udvalg af fiberforbindelser. Indtast din adresse og se hvilke hastigheder, vi tilbyder i dit område. Vælg den fiberforbindelse, som passer til lige netop dit behov.

Kan-jeg-få-fibernet?

Lynhurtigt og stabilt fibernet

Vi kunne skrive mange sider om fordelene ved fiber. Men helt ærligt, det enkle svar er - ønsker du at have den bedste og mest stabile internetforbindelse både i dag, i morgen og om 30 år? Så er svaret fiber.

Google Nest Wifi - suveræn trådløs dækning

Som leverandør af fiberforbindelser vil vi gerne, at du får den bedste internetoplevelse i dit hjem - også trådløst. 

Derfor har vi lavet et samarbejde med Google, der gør det muligt at tilbyde vores kunder deres smart Google wifi-system. 

Med Google Nest Wifi får du et smart wifi-system med flere wifi-punkter, som sikrer din bolig et hurtigt og stabilt trådløst netværk i alle rum og på alle dine enheder. 

*Google Nest Wifi følger kun med i købet for nye kunder og Google Nest WiFi leveres på alle adresser, hvor det er muligt. Dette er afhængigt af ens fiberboks.

 

Læs mere om Google Nest Wifi

Test din internethastighed

Når du tager en hastighedstest, skal du være opmærksom på forudsætningerne for korrekt måling.

Husk: For den mest retvisende test, skal du vælge serveren 'Altibox AS Ikast', hvis ikke app'en allerede har valgt den.

Læs mere eller start testen allerede nu.

Start hastighedstest Læs mere
Firmabetaling-fordel

Firmabetaling – få en skattefordel

Du kan også bestille fibernet som bruttolønsordning for medarbejdere. Her bliver internet betalt over lønnen før skat.

For at bestille virksomhedsbetalt internet, skal du udfylde en formular online, som du finder ved at klikke på ”Bestil firmabetaling”.

Bestil firmabetaling

Alt om fibernet

Hvad er fibernet?

Fibernet leverer en lynhurtig og stabil internetforbindelse gennem såkaldte lyslederkabler. Det gør det muligt at levere et internetsignal med lysets hast. Internetforbindelse via fibernettet er hurtigere og mere stabilt internet end ved ældre bredbåndsteknologier som ADSL og Coax.

Hvad koster internet hos Altibox?

Altibox tilbyder fibernet til alle behov. Øverst på siden kan du se alle internet priser for de forskellige hastigheder. Hvis du også er på udkig efter en tv-pakke og god underholdning, så tjek vores samlepakker her. Gør det nemt for dig selv og spar penge. 

Hvilken hastighed skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken internethastighed, du har brug for? Altibox har fibernet med internethastigheder til alle behov.

Hvilken internethastighed du har brug for, afhænger af, hvor meget du bruger internettet, hvad du bruger internettet til, hvor mange i hjemmet der bruger internettet på samme tid, og hvor stor din bolig er.

Jo flere og jo mere I bruger internettet, og jo større boligen er, desto højere hastighed har I brug for. Tjek her hvilken hastighed, der passer til dit/jeres behov.

Kan jeg få fibernet på min adresse?

Klik her og indtast din adresse og få svar på, om vi kan levere fiberbredbånd til dig.