Et univers fyldt med underholdning

HBO Max er en streamingtjeneste med en masse god underholdning for hele familien, som du kan streame lige, når det passer dig. Du kan vælge mellem et hav af spændende film og serier både til store og små. Og du kan se biograffilm kort efter de har haft præmiere i biografen. 

Velkommen til et univers af underholdning og spænding.

De bedste film og serier

Med HBO Max får du adgang til storslåede film og serier direkte ind i din stue. HBO Max tilbyder et væld af gode film som Black Adam, Shazam - Fury of The Gods og Evil Dead Rise, og serier som White House Plumbers, Love & Death og Succession. Der er også en masse god børneunderholdning for de mindste, som med deres egen børneprofil kan streame favoritter som Harry PotterCharlie og chokoladefabrikken og Tom & Jerry. Lyder det som noget for dig, så kan du få HBO Max allerede i dag.

Brugerprofiler

Brugerprofilerne på HBO Max er ret smart opstillet. I stedet for at sætte en pinkode på alle voksnes brugerkonti, så kan du sætte en pinkode på børnekonti.

Det betyder, at børnene kan logge ind direkte i deres profiler, men hvis de forlader en børneprofil, så kræver HBO Max en pinkode, det er smart!

Se HBO Max på tre enheder ad gangen

Du kan tilføje hele fem profiler til din HBO Max-konto, og der kan streames på tre enheder ad gangen. Du kan se HBO Max på TV, computer, konsol, tablet eller mobil. Du kan også downloade film og serier, så du kan se dem lige, når du vil.

HBO Max-abonnement

Med en TV-pakke hos Altibox kan du tilkøbe HBO Max og få endnu flere gode film og serier at vælge imellem. Prisen på et abonnement hos HBO Max koster 89 kroner om måneden, og der er ingen binding. 

Få HBO Max

Lyder HBO Max som noget for dig, så sidder vi klar til at hjælpe dig med tilmelding på telefonnummer 70 300 600 alle hverdage mellem kl. 8.30 - 18.00. 

Bestil HBO Max

Når du vælger tv fra Altibox får du en række streamingtjenester med i din tv-pakke. Samtidig er det muligt at tilkøbe adgang til andre populære tjenester. Hér kan du se en oversigt over alle dem vi tilbyder: Streamingtjenester

Mest stillede spørgsmål

Hvad er HBO Max?

HBO Max er en streamingtjeneste som tilbyder film og serier. HBO Max kan streames på TV, computer, konsol, tablet eller mobil. 

Hvad koster HBO Max?

Den månedlige pris på HBO Max er 89 kroner.

Hvor mange kan se HBO Max ad gangen?

Tre brugere i husholdningen kan streame HBO Max ad gangen, og fem brugere kan være tilknyttet den samme konto. 

Har HBO Max en bindingsperiode?

Der er ingen bindingsperiode.

Kan jeg se HBO Max i udlandet?

Det er muligt at se HBO Max i udvalgte lande. Hvis du rejser til et land, hvor HBO Max ikke er tilgængeligt, kan du downloade film og serier ned på din mobil eller tablet, og se dem lige hvor og hvornår du vil.