Altibox har Danmarks bedste internet

Altibox er kåret til at have Danmarks bedste internet i ny kundetilfredshedsundersøgelse. I BrancheIndex Internet 2023 udarbejdet af Loyalty Group vinder Altibox kategorien for produktkvalitet for hele branchen.

Kunderne har talt

Noget af det vigtigste for en tilfredsstillende internetforbindelse er hastighed og stabilitet. Her udmærker Altibox sig ved at få højeste score på netop disse to punkter. 

Det tekniske udstyr skal samtidig både have en god kvalitet og funktionalitet og overordnet skal det samlede produkt helt enkelt passe til kundens behov. På disse områder kvitterer kunderne med endnu en topplacering i undersøgelsen.

Skulle man som kunde have brug for hjælp, kan man være sikker på, at vi er til at få fat på. Også her vurderer vores kunder os som en af branchens bedste.

Kort sagt, kunderne har valgt Altibox til at have Danmarks bedste internet.

Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex Internet 2023

Stolthed og glæde over prisen

Vi er naturligvis stolte over, at vi endnu engang kan byste os af at have Danmarks bedste internet og denne gang også Danmarks mest tilfredse internetkunder. Ikke mindst er vi glade for anerkendelsen, som ikke kan komme fra et bedre sted end fra netop vores kunder. 

Derfor gør vi altid en dyd ud af at gøre det simpelt og nemt for kunderne mht. at overskue de mulige løsninger, som passer til netop deres behov.