Driftstatus

På denne side finder du aktuelle meldinger om driftstatus vedrørende forstyrrelser, udfald eller planlagte systemopdateringer.

Driftstatus:

 

duråb18-07-2019 - 10:59: Problemer med centralen der dækker Tilsted/Dragsbæk (7700 - Thisted).*LØST*

Vi oplever i øjeblikket problemer med den central der dækker Tilsted/Dragsæk området i postnummer (7700). Vi har teknikkere på vej til stedet, men da fejlen endnu er ukendt er der derfor heller ingen tidshorisont. Så snart vi kender fejlens omfang og har en tidshorisont vil det blive meldt ud på denne side. Vi beklager meget de gener fejlen måtte give. 

- Opdatering 11:43: Fejlen skyldes skadedyrs angreb på det fiberkabel der forsyner centralen. Teknikeren melder at vi forventer fejlen er rettet i dag kl. 12.30. 

- Opdatering 13:12: Alle kunder er igen oppe og køre.

duråb Pas på, falsk spam kampagne i omløbduråb

Vi har desværre fået en del henvendelser vedrørende vores "Jubilæumskampagne", hvor nogle kunder gratis kan vælge en gave, eksempelvis en Samsung Galaxy smartphone eller et Apple Watch, hvis de udfylder et spørgeskema.

Dette er en falsk spamkampagne, som Altibox Danmark ikke står bag. Hvis du støder på kampagnen henover sommeren, vil vi opfordre dig til at se bort fra kampagnen, da afsenderen er ude på at stjæle dine kontooplysninger.


Venlig hilsen
Altibox

Planlagt servicearbejde:

Flueben

Der er i øjeblikket ikke planlagt servicearbejde.