Driftstatus

På denne side finder du aktuelle meldinger om driftstatus vedrørende forstyrrelser, udfald eller planlagte systemopdateringer.

Vigtig info! Forholdsregler ifbm. coronavirus  

Vi tager naturligvis den nuværende situation meget alvorligt, og efter myndighedernes udmelding i går, har vi valgt at foretage nogle ændringer i vores procedurer.

For dig som kunde betyder det, at du kan opleve en længere svartid end normalt ved spørgsmål til Altibox samt dit lokale elselskab.

Derudover kan fejlretning og opkobling af nye kunder tage længere tid end normalt.


Nye åbningstider for dit lokale elselskab

Nedenfor kan du se, hvilke forholdsregler dit lokale elselskab tager i forbindelse med den nuværende situation. Som udgangspunkt er dette gældende fra dags dato og 14 dage frem – vi opdaterer løbende her på siden.

MES, Thy-Mors Energi, GEV, Energi Ikast og Jysk Energi

Receptionen er lukket, og det gælder også i forbindelse med ombytning af udstyr. Skulle det blive nødvendigt, skal Altibox kontaktes på telefon eller mail. Fejlretning og opkobling fortsætter som normalt, men kun efter forudgående aftale med kunden.

Alle elselskaber kan fortsat kontaktes via telefon og mail.

Driftstatus:

duråbduråbd. 01 / 04 - 2020 kl. 09:00duråbduråb

Vi oplever pt. problemer for vores kunde med at tilgå e-boks. Der arbejdes på at løse problemet. Vi beklager de gener det måtte medføre.

duråbd. 27 / 03 - 2020 kl. 10:58

Kanalerne BBC Brit og BBC Earth mangler undertekster på webTV og via app'en TV Overalt. Der arbejdes på at løse problemet. Vi beklager de gener det måtte medføre.

duråb Pas på, falsk spam kampagne i omløbduråb

Vi har desværre fået en del henvendelser vedrørende vores "Jubilæumskampagne", hvor nogle kunder gratis kan vælge en gave, eksempelvis en Samsung Galaxy smartphone eller et Apple Watch, hvis de udfylder et spørgeskema.

Dette er en falsk spamkampagne, som Altibox Danmark ikke står bag. Hvis du støder på kampagnen uanset tidspunkt, vil vi opfordre dig til at se bort fra kampagnen, da afsenderen er ude på at stjæle dine kontooplysninger.


Venlig hilsen
Altibox

Planlagt servicearbejde:

 duråbDer er i øjeblikket ikke planlagt servicearbejde