Driftstatus

Internet

Internet (1)

werProblemer med at tilgå sider med ÆØÅwer

Der kan i øjeblikket opleves problemer med at tilgå hjemmesider der indeholder ÆØÅ, hvis man har en Google NEST eller Google Wifi trådløs router. Vores tekniske afdeling arbejder på at løse fejlen i samarbejde med Google, men der er på nuværende tidspunkt ingen tidshorisont. Ønsker du opdatering i sagen, så kan du tilmelde dig vores SMS liste via dette link. 

 

wer Planlagt servicearbejdewer

Natten til Onsdag d. 18 maj i tidsrummet 01:00 - 06:00 vil der i NordEnergi's område kunne opleves afbrydelser grundet servicearbejde på vores netværk. 

Natten til Torsdag d. 19 maj i tidsrummet 00:01 - 06:00 vil der i NordEnergi, Norlys, SydEnergi, Rah Fibernet og Thy-Mors Energi's område kunne opleves afbrydelser på op til 1 times varighed grundet servicearbejde på vores netværk. 

 

 

 

 

 

Tv-løsning

Tv

 duråb Der er i øjeblikket ingen driftsforstyrrelserduråb

 

flueben Der er i øjeblikket ikke planlagt servicearbejde. h

Tv-app (1)

 

wer Altibox App & Chromecastwer

Enkelte kunder kan opleve problemer ved brug af Chromecast, hvor man kan blive mødt af meldingen om for mange samtidige streams, selvom det maksimale antal streams ikke er overskredet. Vores tekniske afdeling arbejder på et identificere og løse fejlen, men der er endnu ingen tidshorisont. Er du berørt af denne fejl, kan du tilmelde dig vores SMS liste via dette link, så vil du modtage en besked fra os, når der er nyt i sagen. 

 

flueben Der er i øjeblikket ikke planlagt servicearbejde. f

Telefoni

Fastnet (1)

flueben 05-05-2022 kl 09:20: Vi oplever i øjeblikket fejl, der gør at man ikke kan modtage opkald på fastnet. Vi arbejder på sagen og opdatere sagen her. Man kan tilmelde sig en  her for opdatering på hvornår fejlen er løst - Opdatering 10:24 - Fejlen er nu løst, og alle kan modtage opkald igen.  flueben

 

 

flueben Der er i øjeblikket ikke planlagt servicearbejde.

Mobil

j Der er i øjeblikket ingen driftsforstyrrelser.

 

flueben Der er i øjeblikket ikke planlagt servicearbejde.