Driftstatus

På denne side finder du aktuelle meldinger om driftstatus vedrørende forstyrrelser, udfald eller planlagte systemopdateringer.
 


Driftstatus:

Flueben25-09-2018 - 13:30: Der er i øjeblikket problemer med den central der forsyner dele af Give, Gadbjerg og omegn med fibernet. Vores tekniske afdeling er på sagen, og vi beklager de gener fejlen måtte give.

Løst 14:00: Fejlen skyldes strømafbrydelse i området, strømmen er kommet tilbage til centralen nu og forbindelserne burde være oppe at køre igen. 
 

Flueben25-09-2018 - 08:24: Der er i øjeblikket problemer med at streame via 'TVoveralt' til Chromecast. Vores tekniske afdeling er sat på sagen, og de arbejder på at løse problemet. Vi beklager meget de gener fejlen måtte give. 

Løst 15:37: Fejlen er nu løst, og Chromecast virker igen med 'TVoveralt'

 


udråbGrundet opdatering af vores mailserver certifikat vil kunder der i deres mailprogram bruger en mailserver der hedder pop/imap/mail.mvb.dk eller pop/imap/mail.mvb.net kunne opleve problemer med at hente mails.

Fejlen kan løses ved at ændre server navnet i mail programmet efter det første punktum til altiboxmail.dk (f.eks pop.altiboxmail.dk , imap.altiboxmail.dk eller mail.altiboxmail.dk) den udgående server skal sættes til smtp.altiboxmail.dk

Giver dette problemer sidder vi klar til at hjælpe på 70 300 600 alle hverdage fra 08.30 - 18.00. 


Planlagt servicearbejde:

flueben Der er i øjeblikket ikke planlagt servicearbejde