Se TV med vores Altibox app

Med en tv-pakke fra Altibox får du fri adgang til at se tv på dine mobilenheder, Smart TV, Apple TV og Google TV via vores populære tv-app. Så kan du se serier, film, dokumentarer og live TV, når det passer dig - derhjemme eller på farten. Tv-app'en er brugervenlig og nem at navigere i, og er i App store blevet vurderet af brugerne som en af markedets bedste tv-apps og den er downloaded mere end 100.000 gange. Du har også mulighed for at se dine kanaler på farten via en browser på din computer.  

Hent vores app og se TV på alle dine enheder

Med vores tv-app kan du se tv på alle dine smart-enheder og fungerer bl.a. også til Apple TV, Google TV og Chromecast. 

Hent appen og hav altid dine tv-kanaler og underholdning med dig på farten, i sommerhus eller på ferie - så længe du er inden for EUs grænser. 

Download til Android Download til iOS

Fordele og funktioner

Når du bruger app'en på dine enheder eller din computer som ekstra skærm, er der nogle funktioner, som du måske kender fra din tv-boks, der gør det lidt mere fleksibelt at se tv.

Du kan se Live TV på alle de kanaler, som du har i din Altibox tv-pakke. Dem kan du se, uanset hvor du befinder dig inden for EUs grænser. Så længe du bare har adgang til internettet på din enhed. 

Gå ikke glip af noget

I app'en kan du optage en udsendelse, hvis du ikke kan nå at se den, mens den bliver vist live på kanalen. App'en kan sættes til at optage en hel serie, hvis din yndlingsudsendelse er serieopdelt. Du kan også starte forfra på en udsendelse, hvis du er kommet lidt for sent eller du kan finde tidligere udsendelser i arkivet. Det er dog ikke alle udsendelser, der kan findes i arkivet. Særligt sport vil du ikke kunne finde der grundet visningsrettigheder, så dem skal du huske at få optaget. 

Påmindelse om programstart

Er du også træt af at misse en vigtig kamp eller et Formel 1-løb? Vidste du, at du med vores app kan få notifikationer inden programstart? Og endda blive påmindet inden programstart via notifikationer til fx Apple Watch eller et andet Smart watch. 
Læs mere om det i vores guide. 

Se vores guide her

Se lejede og købte film og serier i app'en

Er du glad for film og serier, kan du se de film og serier, som du har lejet eller købt via din TV-boks eller via Web TV i browseren på din computer.
På iOS enheder er det ikke muligt at leje eller købe film og serier i app'en, men anvender du app'en på en androidenhed, kan du godt leje og købe film og serier via app'en.  

Sådan ser du Altibox overalt

Vores app understøttes af en række forskellige devices og cast-muligheder, som du kan se her. 

  • Mobil, tablet og computer
  • Chromecast
  • Smart TV og Google TV
  • Apple TV

Sådan kommer du i gang

Hvordan logger jeg ind?

Log ind på web-tv med samme login, som du bruger til "Mit Altibox". Har du glemt dit password skal klikke på "glemt adgangskode" når du logger ind på "Mit Altibox" og følg instrukserne i mailen for at lave et nyt password. Har du endnu ikke oprettet en bruger på "Mit Altibox", så se hvordan du gør dette herunder.

Hvordan opretter jeg en bruger på 'Mit Altibox'?

Du finder 'Mit Altibox' i øverst i højre hjørne her på siden. Klik på ikonet og vælg 'Aktiver konto og få adgang'.
Første gang du logger ind, skal du vælge el-selskab samt indtaste kundenummer og pinkode - dem finder du i velkomstbrevet, vi har sendt til dig. Efterfølgende er det vigtigt, at du opretter din bruger med en e-mail, som du har adgang til, da du vil modtage en mail med et aktiveringslink.
Og husk, din adgangskode må ikke indeholde æ, ø eller å.

Hvor mange enheder kan jeg bruge app'en på?

Appen kan tilkobles op til 5 enheder, hvor 2 enheder kan streame samtidigt. 
Befinder I jer på jeres hjemmeadresse kan I dog have 5 samtidige streams til at køre - afhængigt af hvilke kanaler I vælger at se, da de forskellige kanaler har varierende rettigheder til at vise udsendelser og programmer. 

Kom godt i gang med disse guides

Vi vil gerne sikre os, at du kommer godt fra start! Derfor har vi lavet en hurtig guide til vores web-tv via appen, der gerne skal hjælpe dig godt i gang. Vi har lavet en guide til både desktop og mobil. Vælg den guide, du skal bruge og lær appen at kende på ingen tid.