Wifi Plus

Få forbedret dit wifi i hjemmet med Wifi Plus

Som leverandør af fiberbredbåndsforbindelse vil vi gerne, at du får den bedste bredbåndsoplevelse i dit hjem - også trådløst. Derfor har vi udviklet Wifi Plus - en lille trådløs forstærker, som giver stabilt trådløst netværk til de områder i husstanden, som ikke kan dækkes af den fordelerboks, som vi installerer i husstanden.

Manglende trådløs dækning fra fordelerboksen kan være tilfældet ved store boliger og/eller boliger i flere plan. Altibox' kundeservice er altid parate til at rådgive omkring mulighederne med Wifi Plus og generelle gode råd til forbedret wifi i husstanden.

Læs også vores 5 gode råd til bedre trådløst internet

Produktinfo Altibox Wifi Plus

Wifi Plus er en trådløs enhed, som er udviklet til at udvide rækkevidden på dit trådløse net. Enheden indeholder den bedste wifi-teknologi, og du kan bruge den både trådløst og kablet. Altibox anbefaler altid at kable mellem forderboksen og enheden med Wifi Plus.

Med Altibox Wifi Plus får du:

Internet i hele husstanden

For meget store boliger, hvor der opleves problemer med wifi-dækningen, anbefales der trådløse enheder på hver etage.

Nem og enkel installation

Altibox Wifi Plus er enkelt at installere. Du vælger selv, om du ønsker at installere med kabel eller trådløst. Altibox anbefaler altid kablet installation for bedste resultat.

Hele 4 gigabit netværksporte

Perfekt til at kunne tilkoble spilkonsoler, apple tv, tv-boks fra Altibox eller andet som er tilsluttet til internettet.

Maksimalt udbytte af dit fiberbredbånd

Ved at koble Altibox Wifi Plus mellem tv-bokse og netværk.

Opsætning af Wifi Plus

Wifi Plus kan sættes op trådløst og kablet. Altibox anbefaler altid, at Wifi Plus sættes op kablet. Opsætning af Wifi Plus er afhængig af, hvilken fordelerboks du har installaret i husstanden.

I installationsvejledningen er der vejledning til fordelerboksene FMG, Zyxel P2812ac og Zyxel P2812, som er de fordelerbokse, der er kompatible med Wifi Plus.

Læs installationsvejledning til Wifi Plus

Se alle brugervejledninger og videoguides