Nye film og serier hver uge

C More er en streamingtjeneste, der tilbyder en lang række af film og serier – og der kommer nye til hver uge. Her finder du både dansk og internationalt indhold, anmelderroste krimiserier og alle børnenes favorit-tegnefilm.

Få adgang til et stort bibliotek af gode film og serier

C More tilbyder et stort udvalgt af spændende film og serier – både nye premierefilm og gamle klassikere.

Se blandt andet film såsom Beck, Scream og The Marksman og populære serier som Mord i skærgården, Yellowstone eller Vikings. Samtidig kan børnene se et univers fyldt med alle deres favoritter, som Madagascar, Paddington eller Kung Fu Panda. Der er nok at vælge imellem til glæde for hele familien.

Stream C More lige når det passer dig

Du kan streame C More på din computer, smartphone, tablet, dit smart-TV, digital TV, Apple TV og Chromecast.  

Der kan være hele fem enheder tilkoblet din C More-konto, og to brugere kan streame C More ad gangen. Du har også mulighed for at downloade indhold og se offline i både ind- og udland.

C More-abonnement

Har du et abonnement hos Altibox, så kan du tilkøbe C More Film og Serier. Prisen for C More Film og Serier er 99 kroner om måneden.

Få C More

Er C More lige noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer 70 300 600. Vi er klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8.30 - 18.00. 

Bestil C More

Når du vælger tv fra Altibox får du en række streamingtjenester med i din tv-pakke. Samtidig er det muligt at tilkøbe adgang til andre populære tjenester. Hér kan du se en oversigt over alle dem vi tilbyder: Streamingtjenester

Mest stillede spørgsmål

Hvad er C More?

C More er en streamingtjeneste, der udbyder film og serier. Tjenesten kan streames på computer, smartphone, tablet, smart-TV, digital TV, Apple TV og Chromecast.  

Hvad koster C More?

Prisen på C More er 99 kroner om måneden. Du kan tilkøbe C More som en del af dit abonnement hos os.

Hvor mange kan se C More ad gangen?

Fem enheder kan være tilknyttet din C More konto, og to brugere kan streame C More ad gangen.

Har C More en bindingsperiode?

Der er ingen bindingsperiode, og du kan afslutte dit abonnement når som helst.

Kan jeg se C More i udlandet?

Det er muligt at se C More i udlandet.