Vent venligst

Med Fiber Premium får du den mest komplette fibernet-løsning med alt inklusiv. Indtast din
adresse og se, hvilke hastigheder vi tilbyder på din adresse og vælg den fiberforbindelse,
der passer til lige netop dit behov.

Samme hastighed - Bare billigere?

Kan du selv stå for router og opsætning? Så kan du vælge Fiber Light, hvor du får samme hastighed - bare billigere.

Spar penge med Fiber Light

Behov for TV også?

Vi har gjort det nemt for dig og derfor har du tre tv-pakker at vælge imellem. Vores Premium+ pakke er til dig, som elsker tv og holder af det helt store udvalg. Vores Basic+ eller Mini tv-pakke er til dig, som ikke har det helt store tv-forbrug, men som stadig holder af at have de mest gængse tv-kanaler. 

Hos Altibox kan du se tv på mange måder
Som ny tv-kunde vil du modtage en Ibox (tv-boks) som placeres i hjemmet, men kan også taget med på farten. Du kan se tv på din computer med Altibox web-tv, eller f.eks. via Altibox app'en som du downloader. Så uanset hvor du er har du din tv-pakke til rådighed, med alt hvad det indebærer. 

Se vores tv-pakker her

Danmarks bedste internet!

Altibox er kåret til at have Danmarks bedste internet i ny kundetilfredshedsundersøgelse. I BrancheIndex Internet 2023 udarbejdet af Loyalty Group vinder Altibox kategorien for produktkvalitet for hele branchen. Hér kan du læse mere om vores kåring til Danmarks bedste internet.

Altibox er naturligvis stolte og glade over at have Danmarks bedste internet og ikke mindst anerkendelsen, som ikke kan komme fra et bedre sted end netop vores kunder.

Har du spørgsmål?

Hvad er Fiber Premium?

Fiber Premium er stabilt fibernet med alt inklusiv. Fiber Premium giver dig den mest komplette løsning med bl.a. en wi-fi-router fra Altibox, samt telefonisk support.

Hvordan tilslutter jeg min router?

Du skal tilslutte et netværkskablet i porten som fremgår i den fremsendte SMS. Hvis ikke du har modtaget en SMS, skal kablet tilsluttes i LAN-porten tættest på WAN-porten på fiberboksen og over i din egen router i WAN eller Internet porten.

Hvilket udstyr understøttes af Altibox?

Som udgangspunkt kan alle routere bruges til din Altibox forbindelse. Vi anbefaler derfor ikke noget specifikt mærke eller model. Dog anbefaler vi, at man bruger en router med WiFi som minimum har AC-standard. Hvis du har brug for en switch til din opsætning, anbefaler vi at man bruger en gigaport switch. Hvis du har brug for ekstra netværkskabler, anbefaler vi at man bruger CAT5e eller CAT6 som minimum.
 

Hvordan tester jeg min hastighed?

Vi har oprettet en side, hvor du både finder selve hastighedstesten samt en guide, der beskriver, hvordan du korrekt måler din hastighed - klik på linket herunder.

https://www.altibox.dk/hastighedstest

Jeg har problemer med at få forbindelse - hvad gør jeg?

Hvis du ikke kan komme på internettet, og der ikke står noget på vores driftsinformation, kan du med fordel prøve nedenstående:

•    Tag strømmen fra dit fiberudstyr 
•    Tag strømmen fra din egen router

Og derefter:

•    Tilslut strøm til dit fiberudstyr igen (skal have været slukket i min. 20 sek)
•    Tilslut strøm til din egen router igen
•    Genstart din computer

Da du bruger din egen router, kan du teste internetforbindelsen uden om denne. Det gør du på følgende måde:

•    Tilslut din computer direkte til fiberboksens pc-udgang.

Bemærk at der kan gå 15 minutter, før internetforbindelsen kan bruges på noget nyt netværksudstyr (pc, router eller lignende).
Virker internetforbindelsen ikke, når computeren er sluttet direkte til fiberboksens pc-udgang, bør du teste med et andet netværkskabel for at udelukke, at problemet skyldes en fejl på kablet. Antivirus- og firewallprogrammer kan i visse tilfælde blokere for adgang til internettet. Derfor kan det være nødvendigt, at du midlertidigt deaktiverer antivirus og firewall og på ny forsøger at komme på internettet.