Et univers fyldt med spændende underholdning

HBO Nordic er en streamingtjeneste med en masse god underholdning for hele familien, som du kan streame lige, når det passer dig. Du kan vælge mellem et hav af spændende film og serier både til store og små. 

HBO MAX bliver snart tilgængelig.

De bedste film og serier

Med HBO Nordic får du adgang til storslåede film og serier direkte ind i din stue. HBO Nordic tilbyder et væld af gode film som Dune, Dunkirk og Wonder Woman 1984, og serier som The Handmaid’s Tale og Game of Thrones. Der er også en masse god børneunderholdning for de mindste, som med deres egen børneprofil kan streame favoritter som Harry Potter, Charlie og chokoladefabrikken og Tom & Jerry. Lyder det som noget for dig, så kan du få HBO Nordic allerede i dag.

Brugerprofiler

Brugerprofilerne på HBO Nordic er ret smart opstillet. I stedet for at sætte en pinkode på alle voksnes brugerkonti, så kan du sætte en pinkode på børnekonti. Det betyder, at børnene kan logge ind direkte i deres profiler, men hvis de forlader en børneprofil, så kræver HBO Nordic en pinkode, det er smart!

Se HBO Nordic på tre enheder ad gangen

Du kan tilføje hele fem profiler til din HBO Nordic-konto, og der kan streames på tre enheder ad gangen. Du kan se HBO Nordic på TV, computer, konsol, tablet eller mobil. Du kan også downloade film og serier, så du kan se dem lige, når du vil.

HBO Nordic-abonnement

Med en TV-pakke hos Altibox kan du tilkøbe HBO Nordic og få endnu flere gode film og serier at vælge imellem. Prisen på et abonnement hos HBO Nordic koster 79 kroner om måneden, og der er ingen binding. 

Få HBO Nordic

Lyder HBO Nordic som noget for dig, så sidder vi klar til at hjælpe dig med tilmelding på telefonnummer 70 300 600 alle hverdage mellem kl. 8.30 - 18.00. 

Mest stillede spørgsmål

Hvad er HBO Nordic?

HBO Nordic er en streamingtjeneste som tilbyder film og serier. HBO Nordic kan streames på TV, computer, konsol, tablet eller mobil. 

Hvad koster HBO Nordic?

Den månedlige pris på HBO Nordic er 79 kroner.

Hvor mange kan se HBO Nordic ad gangen?

Tre brugere i husholdningen kan streame HBO Nordic ad gangen, og fem brugere kan være tilknyttet den samme konto. 

Har HBO Nordic en bindingsperiode?

Der er ingen bindingsperiode.

Kan jeg se HBO Nordic i udlandet?

Det er muligt at se HBO Nordic i udvalgte lande. Hvis du rejser til et land, hvor HBO Nordic ikke er tilgængeligt, kan du downloade film og serier ned på din mobil eller tablet, og se dem lige hvor og hvornår du vil.