Få lynhurtigt internet med 1000/1000 Mbit fibernet!

Spring ind i fremtiden med lynhurtigt 1000/1000 Mbit fibernet! Oplev, hvordan det føles at flyve med lige hurtig download- og uploadhastighed - ingen ventetid, ingen buffering, kun ren, uforstyrret netværksmagi. Sæt strøm til dit digitale liv med internet, der kan følge med din hastighed. Vælg 1000/1000 Mbit fibernet for den ultimative online oplevelse - en verden hvor langsomt internet er fortid.

Hvad betyder 1000/1000 Mbit?

Når vi siger ‘1000/1000 Mbit’, taler vi om en internetforbindelse med ens upload- og downloadhastigheder. Det betyder, at upload- og downloadhastigheden på din internetforbindelse begge er 1.000 Mbit per sekund. 1000/1000 Mbit er en måde at sige på, at dit internet både kan sende og modtage ting - som billeder, film, spil - super hurtigt, med en hastighed på 1.000 Mbit i sekundet.

Danmarks bedste internet!

Altibox er kåret til at have Danmarks bedste internet i ny kundetilfredshedsundersøgelse. I BrancheIndex Internet 2023 udarbejdet af Loyalty Group vinder Altibox kategorien for produktkvalitet for hele branchen. Hér kan du læse mere om vores kåring til Danmarks bedste internet.

Altibox er naturligvis stolte og glade over at have Danmarks bedste internet og ikke mindst anerkendelsen, som ikke kan komme fra et bedre sted end netop vores kunder.

Hvad betyder 1000 Mbit?

1000 Mbit refererer til hastigheden af din internetforbindelse. Det betyder, at din internetforbindelse kan overføre 1000 megabit data per sekund. Dette kan enten være i form af download (modtagelse af data fra internettet) eller upload (sending af data til internettet).

Hastigheden du downloader ved, er hastigheden, hvormed du modtager data fra internettet - f.eks. når du streamer en film, downloader en fil eller modtager en e-mail. Uploadhastigheden er hastigheden, hvormed du sender data til internettet - f.eks. når du uploader et billede til sociale medier, sender en e-mail eller bruger et videokonferenceprogram.

Mbit står for megabit og er en måleenhed for dataoverførselshastighed. 1 megabit er lig med 1 million bits.

Hvor meget koster 1000/1000 internet?

Prisen på vores 1000/1000 internet afhænger af hvilket produkt du vælger. Altibox tilbyder to fiberprodukter med 1000/1000 Mbit - Fiber Premium og Fiber Light. Se priserne i skemaet her.

Fiber Premium Fiber Light
1000/1000 Mbit 1000/1000 Mbit
Inkl. 1 WiFi-router Uden WiFi-router og inkluderer kun support via chat og mail.
Der tillægges et gebyr på 49 kr. ved opkald til Altibox.
99 kr. / md. 99 kr. / md.
Pris efter de første 6 mdr. 399 kr.  Pris efter de første 6 mdr. 339 kr.
Administrationsgebyr 9,59 kr. / md.  Administrationsgebyr 9,59 kr. / md. 
Oprettelsesrabat -499 kr. Oprettelsesrabat -499 kr.

Hvor meget er 1000 Mbit?

1000 Mbit henviser til en dataoverførselshastighed på 1000 megabit per sekund. Det er en meget høj hastighed, som kan håndtere store mængder data meget hurtigt, ideel til aktiviteter som streaming af høj kvalitet video, hurtig fil download, eller krævende online gaming.

Hvor hurtigt er 1000 Mbit?

1000 Mbit er ekstremt hurtigt. Det betyder, at din internetforbindelse kan overføre 1000 megabit data per sekund. Dette gør det muligt for dig at downloade eller uploade store filer, streame video i høj opløsning eller spille online spil uden forsinkelse.

Er 1000 Mbit for meget?

Om 1000 Mbit er for meget afhænger af dine individuelle behov. For nogle kan det virke som overkill - for eksempel, hvis du primært bruger internettet til at browse og sende e-mails. Men for andre, som familier med mange enheder, gamere, eller dem, der arbejder hjemmefra og bruger videokonferencer og store filoverførsler, kan 1.000 Mbit være præcis, hvad de har brug for.

FAQ

Kan jeg få fibernet?

Rigtig mange danskere kan heldigvis udnytte de gode hastigheder og stabile forbindelser ved fiber. For at finde ud af, om fibernet er muligt hos dig, kan du øverst på siden u højre hjørne. Husk, at hvis det lige nu ikke er muligt for dig at få forbindelsen, kan du skrive dig op til at få at vide, så snart det bliver en mulighed. Vi vil også meget gerne tale med dig, hvis du har brug for at ringe og spørge os om fibernet på din adresse. Det kan du ved at ringe til vores kundeservice på tlf. 70 300 600. Vi sidder klar alle hverdage mellem 8.30 – 18.00.

 

Er der fibernet på min adresse?

Du kan tjekke, om der allerede er fibernet på din adresse ved at taste din adresse ind på vores hjemmeside i øverste højre hjørne. Hvis det viser sig, at der allerede er etableret fibernet på adressen, eller gjort klar til det, så får du mulighed for at vælge en af vores hurtige forbindelse (og tv-pakker sammen med for endnu bedre priser), og kan komme hurtigt i gang. Du kan også se, at der er fibernet på din adresse ved, at der et sted i huset er en fiberboks med et fiberkabel i sig - dette kabel vil, alt efter din boligtype, komme gennem soklen. 

Hvis du bor i lejlighed, kan du kontakte din udlejer eller din ejer-/andelsforening og spørge, om der skulle være etableret fibernet i bygningen, som du kan få adgang til.

 

Hvad er Fiber Light?

Fiber Light er stabilt fibernet til fast lav pris. Med Fiber Light får du en billig internetforbindelse med samme gode fiberforbindelse som på Fiber Premium, dog uden Wifi-udstyr og telefonisk support.

Hvad er Fiber Premium?

Fiber Premium er stabilt fibernet med alt inklusiv. Fiber Premium giver dig den mest komplette løsning med bl.a. en wi-fi-router fra Altibox, samt telefonisk support.