Velkommen til den førende fibernet-udbyder i Nordjylland!

Nu er det din tur til at opgradere din internetoplevelse! Vi tilbyder en super stabil og lynhurtig internetforbindelse til både private og virksomheder i Nordjylland ved hjælp af Altibox fibernet. Find ud af, om vi leverer fibernet til din adresse ved at indtaste den i formularen nedenunder. Tøv ikke med at tage springet og gøre din hverdag mere produktiv og problemfri med vores fantastiske fibernetforbindelse.

Indtast din adresse og tjek om vi leverer fibernet hos dig.

fibernet_nordjylland

Altibox dækker Nordjylland!

Nordjylland er en smuk og fascinerende region med sin naturlige skønhed, charmerende landskaber og rige historie. Altibox tilbyder en hurtig og stabil internetforbindelse i Region Nordjylland med vores fibernet. Vi forstår vigtigheden af pålideligt og lynhurtigt internet, der hjælper dig med at være online, streame, downloade og arbejde uden bekymringer. Samtidig er vores kundeservice kendt for deres tålmodighed og hjælpsomhed. Det er derfor, vi er en af de førende fibernet-udbydere i regionen, og det er vi stolte af. Se også vores sider om fibernet i Aalborg og fibernet i Hjørring.

Hvilket fibernet-produkt skal jeg vælge?

Vi har gjort det let for dig – du kan vælge mellem to produkter: Premium Internet og Light Internet. De to løsninger tilbyder forskellige hastigheder, datagrænser og serviceniveauer, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og budget. Det er nemt at sammenligne de to produkter, og se hvad de hver især indeholder, så du kan træffe den rette beslutning. Du kan klikke på linkene nedenunder og læse mere om produkterne og sammenligne deres funktioner og fordele. Hos os kan du være sikker på at finde den perfekte fibernet-løsning, uanset hvilken én du vælger.

derfor-skal-du-vaelge-altibox_ny3

Derfor skal du vælge Altibox

Vi er hos Altibox meget optaget af din internetoplevelse. Vi er stolte af at kunne levere en stærk og pålidelig internetforbindelse i Region Nordjylland og gør alt for at opretholde vores høje standarder for kvalitet og service. Vores kundeserviceteam står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste fiberløsning og besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Vælger du fibernet fra os, kan du være sikker på at få en hurtig og pålidelig internetforbindelse. Vores hjælpsomme og professionelle support sikrer, at du altid vil være i gode hænder.

dbi_2024

Danmarks bedste internet!

Altibox er kåret til at have Danmarks bedste internet for 2. år i træk i ny kundetilfredshedsundersøgelse. I BrancheIndex Internet 2024 udarbejdet af Loyalty Group vinder Altibox kategorien for produktkvalitet for hele branchen og har de mest tilfredse kunder. Hér kan du læse mere om vores kåring til Danmarks bedste internet.

Altibox er naturligvis stolte og glade over at have Danmarks bedste internet og ikke mindst anerkendelsen, som ikke kan komme fra et bedre sted end netop vores kunder.

Billig internet i Nordjylland

Er du på udkig efter en billig internetforbindelse til dit hjem eller kontor i Nordjylland? Så har vi gode nyheder til dig! Vi har gjort det nemt for dig at få en pålidelig fibernetforbindelse uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder nu en billig fibernet-løsning, Light Internet, der har samme hurtige og stabile forbindelse som vores Premium Internet-produkt, men uden wifi-udstyr eller kundesupport. Med vores billige fibernet kan du få en pålidelig internetforbindelse fra kun 99 kr. om måneden. Så hvorfor betale mere end nødvendigt? Tilmeld dig nu og oplev billig fibernet i Nordjylland fra Altibox.

Hér kan du læse mere om vores billige internet.

Fibernet er fremtiden

Er du i tvivl om, hvorfor du skal vælge fibernet? Lad os give dig et par gode grunde til, hvorfor fibernet er den bedste teknologi på markedet i dag. Med fibernet får du adgang til den nyeste og mest avancerede internetteknologi, som er langt bedre end traditionelle DSL- eller kabelinternetforbindelser. Fibernet er hurtigere, mere stabilt og pålidelig end nogen anden form for internetforbindelse. Du vil opleve en markant højere hastighed på din forbindelse, hurtigere download- og uploadtider og en mere stabil forbindelse, der giver dig en problemfri internetoplevelse. Så hvis du ønsker den bedste internetoplevelse og den nyeste teknologi på markedet, er fibernet det bedste valg for dig.

kvinde_ser_tv2_0

Fibernet med fart på

Fibernet er en internetforbindelse, der giver dig mulighed for at gøre dine online-aktiviteter hurtigere. Uanset om du vil se film og tv-serier i høj kvalitet, downloade store filer på få sekunder eller spille online spil uden afbrydelser, vil vores fibernet levere en førsteklasses internetoplevelse. Med fibernet kan du surfe, streame og downloade med lynhurtige hastigheder og få den ultimative internetoplevelse i dit hjem eller på dit kontor.

FAQ

 • Kan jeg få fibernet?

  Rigtig mange danskere kan heldigvis udnytte de gode hastigheder og stabile forbindelser ved fiber. For at finde ud af, om fibernet er muligt hos dig, kan du øverst på siden u højre hjørne. Husk, at hvis det lige nu ikke er muligt for dig at få forbindelsen, kan du skrive dig op til at få at vide, så snart det bliver en mulighed. Vi vil også meget gerne tale med dig, hvis du har brug for at ringe og spørge os om fibernet på din adresse. Det kan du ved at ringe til vores kundeservice på tlf. 70 300 600. Vi sidder klar alle hverdage mellem 8.30 – 18.00.
   
 • Er der fibernet på min adresse?

  Du kan tjekke, om der allerede er fibernet på din adresse ved at taste din adresse ind på vores hjemmeside i øverste højre hjørne. Hvis det viser sig, at der allerede er etableret fibernet på adressen, eller gjort klar til det, så får du mulighed for at vælge en af vores hurtige forbindelse (og tv-pakker sammen med for endnu bedre priser), og kan komme hurtigt i gang. Du kan også se, at der er fibernet på din adresse ved, at der et sted i huset er en fiberboks med et fiberkabel i sig - dette kabel vil, alt efter din boligtype, komme gennem soklen. 
  Hvis du bor i lejlighed, kan du kontakte din udlejer eller din ejer-/andelsforening og spørge, om der skulle være etableret fibernet i bygningen, som du kan få adgang til.
   
 • Hvad er Premium Internet?

  Premium Internet er stabilt fibernet med alt inklusiv. Premium Internet giver dig den mest komplette løsning med bl.a. en wifi-router fra Altibox, samt telefonisk support.
 • Hvad er Light Internet?

  Light Internet er stabilt fibernet til fast lav pris. Med Light Internet får du en billig internetforbindelse med samme gode fiberforbindelse som på Premium Internet, dog uden wifi-udstyr og telefonisk support.