Velkommen til Aalborgs førende leverandør af fibernet!

Vi tilbyder en lynhurtig og stabil internetforbindelse i Aalborg-området, så du kan få en problemfri internetoplevelse i dit hjem eller på kontoret.

Indtast din adresse og tjek om vi leverer fibernet hos dig.

Altibox dækker hele Aalborg!

Aalborg er kendt for sin charmerende gamle bydel, der er fyldt med smukke brostensbelagte gader, hyggelige caféer og spændende butikker. Udover den gamle bydel har Aalborg en række moderne bygninger og seværdigheder. Aalborg har også en livlig havnefront, hvor man kan nyde en tur langs promenaden. Altibox tilbyder en hurtig og stabil internetforbindelse i hele byen med vores fibernet. Oplev en problemfri internetoplevelse uanset hvor i Aalborg du befinder dig! Vi dækker fx både Aalborg, Aalborg SV, Aalborg SØ og Aalborg Øst.

Se også vores side om fibernet i Nordjylland.

Derfor skal du vælge Altibox

Hos Altibox er vi stolte af at levere en stærk internetforbindelse i Aalborg-området, og vi arbejder hårdt for at opretholde vores høje standarder for kvalitet og service. Vil du have en hurtig og pålidelig internetforbindelse i Aalborg, skal du vælge fibernet fra os. Vores hjælpsomme kundeservice sidder klar til at guide dig i valget af den rette fiberløsning.

Danmarks bedste internet!

Altibox er kåret til at have Danmarks bedste internet i ny kundetilfredshedsundersøgelse. I BrancheIndex Internet 2023 udarbejdet af Loyalty Group vinder Altibox kategorien for produktkvalitet for hele branchen. Hér kan du læse mere om vores kåring til Danmarks bedste internet.

Altibox er naturligvis stolte og glade over at have Danmarks bedste internet og ikke mindst anerkendelsen, som ikke kan komme fra et bedre sted end netop vores kunder.

Hvilket fibernet-produkt er bedst for mig?

Vi tilbyder to forskellige fibernet-produkter, Fiber Premium og Fiber Light. Vores fibernetløsninger inkluderer forskellige hastigheder, data og serviceniveau, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dine behov og dit budget. Se vores to produkter her nedenfor, og tryk dig videre for at læse mere om hvad produkterne indeholder.

Kan-jeg-få-fibernet?

Fibernet med fart på

Med fibernet kan du streame film og tv-serier i høj kvalitet, downloade store filer på få sekunder og spille online spil uden at opleve forsinkelser eller afbrydelser. Uanset hvad dine behov er, kan du stole på, at vores fibernet leverer en internetforbindelse i topklasse, der giver dig den ultimative internetoplevelse.

Billig internet i Aalborg

Er du på udkig efter billig internet til dit hjem eller kontoret? Så er der godt nyt. Vi har gjort det nemt for vores kunder at få en billig internetforbindelse hos Altibox. Vi tilbyder nemlig nu billig fibernet med samme gode forbindelse som Fiber Premium til dig, som hverken har behov for WiFi-udstyr eller en masse support. Få lige nu billigt fibernet fra kun 99 kr./md.
Læs mere om Fiber Light her.

Hvorfor vælge fibernet?

Fibernet er den nyeste teknologi inden for internetforbindelse og er langt bedre end den traditionelle DSL- eller kabelinternetforbindelse. Det er hurtigere, mere stabilt og mere pålideligt end nogen anden form for internetforbindelse på markedet i dag.

FAQ om fibernet

Hvad er fibernet?

Fibernet leverer en lynhurtig og stabil internetforbindelse gennem såkaldte lyslederkabler. Det gør det muligt at levere et internetsignal med lysets hast. Internetforbindelse via fibernettet er hurtigere og mere stabilt internet end ved ældre bredbåndsteknologier som ADSL og Coax. Måske du har hørt de begreber før?

Hvorfor er fibernet så bedre? Jo, hastighedsforskellen alene gør, at mange er mere glade for en fiberforbindelse end deres måske tidligere almindelige opkoblinger. Og så kan fiberkabler generelt håndtere en større mængde data på en gang. Med fiber er det med andre ord mindre sandsynligt, at et stort forbrug af data i dit område vil gøre, at du sidder med en dårlig forbindelse - eller helt uden. Fiber er altså mere stabilt og pålideligt end andre typer forbindelser.

Måske tænker du "hvordan fungerer fibernet egentlig?"

Helt konkret løber fiberforbindelsen i førnævnte lyslederkabler, der er gravet ned langs vejnettet. Kablerne ligger ret dybt nede langs vejen, ofte over en meter nede, men dog tættere på overfladen fra vejen og ind til dit hus. Lyslederne i kablet leverer data gennem det, der hedder optisk fiber, og kort fortalt betyder det, at signalet løber via lys. Signalet kommer til dit hus fra en hovedstation, gennem kablet, ind i en boks i - eller tæt på - dit hus, og derfra kommer det til din computer, TV eller dit device gennem ethernetkabler eller Wi-Fi signal.

Kan jeg få fibernet?

Rigtig mange danskere kan heldigvis udnytte de gode hastigheder og stabile forbindelser ved fiber. For at finde ud af, om fibernet er muligt hos dig, kan du øverst på siden u højre hjørne. Husk, at hvis det lige nu ikke er muligt for dig at få forbindelsen, kan du skrive dig op til at få at vide, så snart det bliver en mulighed. Vi vil også meget gerne tale med dig, hvis du har brug for at ringe og spørge os om fibernet på din adresse. Det kan du ved at ringe til vores kundeservice på tlf. 70 300 600. Vi sidder klar alle hverdage mellem 8.30 – 18.00.

 

Er der fibernet på min adresse?

Du kan tjekke, om der allerede er fibernet på din adresse ved at taste din adresse ind på vores hjemmeside i øverste højre hjørne. Hvis det viser sig, at der allerede er etableret fibernet på adressen, eller gjort klar til det, så får du mulighed for at vælge en af vores hurtige forbindelse (og tv-pakker sammen med for endnu bedre priser), og kan komme hurtigt i gang. Du kan også se, at der er fibernet på din adresse ved, at der et sted i huset er en fiberboks med et fiberkabel i sig - dette kabel vil, alt efter din boligtype, komme gennem soklen. 

Hvis du bor i lejlighed, kan du kontakte din udlejer eller din ejer-/andelsforening og spørge, om der skulle være etableret fibernet i bygningen, som du kan få adgang til.

 

Hvornår får jeg fibernet?

En fiberforbindelse kræver, at der er gravet de rigtige kabler ned tæt på dig. Hvis du bor i et område, hvor der allerede er gravet kabler ned, kan du få det snarligt, for så kræver det blot, at der trækkes forbindelse det sidste stykke fra hovedkablerne og ind til en fiberboks i dit hus. 

Hvis du bor i et område, hvor der endnu ikke er gjort klar med nedgravede kabler, kan du skrive dig op hos os. Så får du at vide, så snart, fibernet er en mulighed på din adresse. Det kan du gøre her.

Du skal vide, at antallet af husstande koblet op til fibernettet stiger hastet i disse år. Flere og flere forbrugere efterspørger de lynhurtige og driftsikre forbindelser, og derfor er det bestemt muligt, at der snart kommer mulighed for fibernet i dit område.

 

Hvad koster det at få lagt fibernet ind?

Hvis du bor i et område, hvor vi kan levere fibernet, er oprettelsen gratis på alle vores abonnementer og samlepakker (hvor du også får billig adgang til alle de store TV- og streamingkanaler. Hvis du bor et sted, hvor der er gravet fibernet ind, eller der er mindre end 30 meter til vejen, vil det ikke koste noget for dig at få gravet fibernet ind.

Hvilken hastighed skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken internethastighed, du har brug for? Hos Altibox har vi fibernet med internethastigheder til alle behov.

Hvilken internethastighed du har brug for, afhænger af, hvor meget du bruger internettet, hvad du bruger internettet til, hvor mange i hjemmet der bruger internettet på samme tid, og hvor stor din bolig er. Hvis mange mennesker streamer film eller serier samtidigt, eller hvis der bliver gamet med stort behov for høj hastighed, er det en god idé at overveje en af vores største forbindelser. Hvis der i dit hjem mest bliver surfet og sendt e-mails og måske streamet en gang imellem på en eller to devices ad gangen, så kan du nøjes med en mindre forbindelse.

Kort fortalt kan man altså sige, at jo flere og jo mere I bruger internettet, og jo større boligen er, desto højere hastighed har I brug for. Tjek her hvilken hastighed, der passer til dit/jeres behov.