Google Nest Wifi

- suveræn wifi-dækning i alle rum

Slut med dårlig wifi-dækning og bøvlet opsætning. Med Google Nest Wifi får virksomheden et smart wifi-system med mulighed for flere wifi-punkter, som sikrer et hurtigt og stabilt trådløst netværk i alle rum - og på alle dine enheder.

Google Nest Wifi

Google Nest Wifi sikrer dig den optimale wifi-dækning ved at anvende det smarte Mesh-system. Men hvad er Mesh, og hvorfor er det smartere end de traditionelle routere? 

Oftest er den traditionelle router placeret i det hjørne, hvor fiberen er skudt ind. Problemet er, at placeringen gør det svært at sprede et stærkt wifi-signal rundt i hele boligen.

Et Mesh-system er en gruppe routere, der kommunikerer trådløst med hinanden for at skabe ét enkelt wifi-netværk. Ved at placere flere routere, opnår du altid en stabil og hurtig wifi-forbindelse.

Hvor mange Google Nest Wifi-enheder har du brug for?

For at undgå områder uden wifi er det vigtigt, at du har det antal enheder, der passer til størrelsen på din bolig samt byggemateriale og indretning.

  • 1 stk.: 999,- ekskl. moms
  • 2 stk.: 1.998,- ekskl. moms
  • 3 stk.: 2.997,- ekskl. moms
Bestil Google Nest Wifi

Nem og hurtig opsætning i Google Home app'en

Opsætningen af dit wifi kan ikke blive nemmere. Google Nest Wifi's smarte netværksassistent tager nemlig hånd om tingene bag scenen, så du kan få det stærkeste netværk uden at pille ved routeren.

Det eneste du skal gøre er at hente Google Home app'en til din smartphone eller tablet, og følge opsætningsguiden. 

Du kan download Google Home app'en til Apple IOS eller Google Android enheder her: 

App Store Google Play