Bestil én eller flere Iboxes

Hvis du på et tidspunkt for behov for at leje én ekstra Ibox eller flere Iboxes har du her mulighed for det. Udfyld formularen nederst på siden for at bestille én eller flere Iboxes. Du kan forvente 9-10 hverdages levering på din ekstra Ibox. 

ibox-m-skaerm

Hvad kan en Ibox?

Med en Ibox åbner en ny verden af muligheder. Vi kalder den for en medie-boks, fordi den kan meget mere, end bare en tv-boks – du kan blandt andet hente streaming, apps, spil og høre radio på direkte ned på boksen.

Hvis du gerne bare vil se tv, så kan du selvfølgelig det – men har du lyst, er mulighederne mange med vores Ibox!

Iboxen medfølger, når du bestiller en tv-pakke hos Altibox. Det er dog en forudsætning, at man har en internetforbindelse hos Altibox for at bestille en tv-pakke.

Læs mere om Ibox her
ibox_tag_med_fade2

Tag din Ibox med

Nemt at tage med – stor værdi for dig

Det er slut med at gå glip af vigtige fodboldkampe eller at misse et nyt afsnit af yndlingsserien når du er væk hjemmefra. Derudover er der jo også mulighed for at hente spil og høre radio på boksen.

Det er super nemt at tage iboxen med dig uanset om du skal i sommerhus, Lalandia eller i campingvognen. Det eneste du skal huske at få med Iboxen er et HDMI-kabel, fjernbetjeningen og strømforsyningen – så er du good to go.

ibox2_m_prissplat

Skal du bruge mere end én Ibox?

Har du behov for én ekstra Ibox? Så er nemt og billigt det koster nemlig kun 39,- at leje én pr. måned. Så slipper du for at tage Iboxen med frem og tilbage til f.eks. båden, campingvognen eller sommerhuset.

Du kan nemt bestille en eller flere Iboxes ved at udfylde formularen herunder.

"*" indicates required fields

Har du brug for flere Iboxes?*