Pressemeddelelse: Altibox runder vigtig milepæl med 50.000 kunder

Altibox forsætter kundeoptaget og kan nu fejre, at selskabet leverer fibernet og tv-pakker til over 50.000 kunder i Nord-, Midt- og Vestjylland. Og opskriften på kundevæksten skyldes ifølge administrerende direktør for Altibox Danmark, Søren H. Jensen, særligt et vigtigt element.

“Vores vedholdende tro på gode kundeoplevelser, en personlig og faglig stærk kundeservice og kundedialog, er det som igennem de sidste 10 år er det, der har båret væksten frem fra knap 9.000 kunder da vi overtog Midtvest Bredbånd og gjorde det til Altibox. Dette sammen med en stab af dedikerede medarbejdere som har kunnet se sig selv som en del af Visionen, og en del af holdet i Altibox, som dem der udfordrer de store aktører på markedet. Denne kombination har bragt os dertil hvor vi er i dag”, siger Søren.

Opskriften for fremtidens vækst og hvordan Altibox skal udfordre de store konkurrenter på markedet ligger helt fast.

“Det er stort set samme recept der skal bringe os videre ud i resten af Danmark, og sikre at vi i løbet af de næste 5 år runder 100.000 kunder på vores partneres net, og på Åbne Net. Selvfølgelig kommer vi til at arbejde anderledes, da vi jo startede med at være 9 ansatte, og i dag er vi knap 50, men grundværdierne er og skal være de samme. Det er kunden, og kundens oplevelser med Altibox, der altid vil være i højsædet”, afslutter Søren.

For yderligere information:
Søren Harding Jensen, Altibox, tlf. 5313 2270