Er du også træt af at misse en vigtig fodboldkamp eller et Formel 1-løb i en travl hverdag eller weekend?  Vidste du at med TV fra Altibox, kan du få notifikationer inden programstart? Så har du ikke tid til at slå dig ned foran skærmen, kan du nemt optage dit program, så du kan se det på et senere tidspunkt. Dette kan du gøre både fra tv-boksen og vores app, som findes til både Android og iOS.

Læs mere her i nedenstående guide her, hvordan du optager dine yndlingsprogrammer.

tv-guide_optag

Find program

For at aktivere notifikationer skal du først finde det program, du ikke vil gå glip af. Dette gøres nemmest gennem ”Tv-guide”, som findes både via vores app og tv-boks. Vælg det ønskede program og klik på ”Send påmindelse” (knappen til højre markeret med rød på billedet).

smartwatch_notifikation

Få påmindelse inden programstart

Inden programmet starter, vil du modtage en påmindelse. Dette vises på din mobil via Altibox appen, og har man eksempelvis et smartwatch på, vises det også her.

optag

Er du alligevel forhindret?

I en travl hverdag eller en aktiv weekend kan der nemt opstå situationer, hvor man alligevel ikke kan nå ind foran skærmen. Skulle dette ske, kan du altid blot trykke ”optag” via Altibox-appen. Sådan går du ikke glip af dit yndlingsprogram.  

Har du ikke allerede appen?