Om Altibox

 

Internet og underholdning med lysets hast

Altibox tilbyder lynhurtigt og stabilt internet, streaming og tv-løsninger gennem fiberkabler i næsten hele Jylland. Det lynhurtige fiberbredbånd består af et net af mange tynde glasfibre, som overfører dine data ved hjælp af lys, og det giver dig det hurtigste og mest stabile internet og tv-signal, der findes. Hos Altibox kan du vælge internetforbindelser fra 150/150 helt op til 1000/1000 Mbit til konkurrencedygtige priser samt et væld af underholdningspakker med eller uden tv-boks.

 

Baggrunden

Altibox er en norskejet virksomhed, som er ejet af energikoncernen Lyse AS med hovedsæde i Stavanger. I 2002 besluttede Lyse AS at anlægge fibernet til sine el-kunder i Stavanger-området, og samtidig starte tv- og bredbåndsselskabet Altibox op. I 2008 startede Lyse A/S en afdeling op i Danmark for at tilbyde fiberbredbånd til de danske husstande. Siden har det taget fart - og i dag har over 750.000 husstande i Norge og Danmark valgt at få Altibox leveret i deres hjem.

 

Det går stærkt hos Altibox

Vi er en virksomhed med 50 dedikerede mennesker, som brænder for at udbrede det lynhurtige fibernet med de mange muligheder i alle midt- og vestjyske hjem. I dag leverer vi fiberbredbånd til mere end 50.000 husstande, virksomheder og boligforeninger, og har planer om at nå ud til endnu flere.

Daekningskort lille

 

Vi håber, at du føler dig velkommen på altibox.dk, og at du finder det, som du søger. Har du spørgsmål til produkter og priser, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 300 600 eller på mail info@altibox.dk.

Soeren

Adm. Direktør
Søren Harding
53132270 / shj@altibox.dk