Det ligger dybt i vores DNA hos Altibox, at vi hele tiden udvikler nye ideer og løsninger
– som giver bedre internetoplevelser, bedre kundeoplevelser og større værdi for fællesskabet. 
Her er nogle af de projekter og initiativer, vi arbejder på!

google-nest-wifi-pro_web_3000px

Kvalitet, der holder længere

Hos Altibox tænker vi altid i helheder og langsigtede løsninger. Vi samarbejder bl.a. med Google om at levere markedets sikreste og mest innovative trådløse router. Her ved vi, at kvaliteten er i top, og at produktlevetiden er lang. For vi har sikret os, at routeren løbende kan udvikles og opdateres – frem for hurtigt at skulle udskiftes og erstattes af et nyere produkt.

Vi genanvender også udstyr, der kommer retur fra kunder som fx tv-bokse. Udstyret bliver renset, istandsat og testet, så vi sikrer os, at det fungerer 100 %. Vi vil være rigtig kede af at kassere udstyr, der virker, og vi ønsker derfor at genanvende hvor det er muligt, så vi også kan biddrage til at mindske mængden af elektronikaffald.

lysefjord_hero_mobil

På vej mod en mere CO2-venlig løsning

Hos Altibox arbejder vi desuden på at forstå og forbedre CO2-balancen i hele vores værdikæde.
Det arbejder vi på i samarbejde med vores moderselskab, Lyse, som er en af Nordens største producenter af vedvarende energi, og som har mere end 100 års erfaring med at udvikle vandkraft i de norske fjelde.

nedgravning_fibernet

Bedre internet via Bredbåndspuljen

Via Bredbåndspuljen hjælper vi danske lokalsamfund med dårlig bredbåndsdækning til at få oprettet lynhurtige og stabile internetforbindelser som i resten af landet. Det kan fx være i landdistrikter eller andre tyndtbefolkede områder – hvor der ikke er markedsinteresse for at anlægge fx fibernet, men hvor beboerne har slået sig sammen og organiseret et bredbåndsprojekt.
I disse områder hjælper vi ofte ikke kun med internetudrulning, men understøtter også det lokale fællesskab via sponsorater, fx af den lokale fodboldklub, håndboldhold eller gaming events.

Åbenhed, ærlighed og mangfoldighed

Fællesskab og samarbejde er også vigtige værdier internt hos os i Altibox 
Vi har en stærk kultur, som bygger på ansvarlighed, åbenhed og tillid. Vi har desuden en rummelig arbejdsplads, med stor diversitet i medarbejderstaben og hos os er der plads til individet. Vi passer på hinanden, og har også IT-elever og medarbejdere i flexjobs. Vi ser muligheder i mangfoldigheden!