Det er vigtigt, at du tager stilling og støtter op

For at få fibernettet installeret i boligforeningen er det en forudsætning at minimum 40 % tilkendegiver, at de vil tegne et abonnement - naturligvis forbeholdt at fibernettet installeres og antal tilkendegivelserne opnås. 

Din forhåndstilmelding anses som værende annulleret, såfremt at disse to krav ikke opfyldes.

Aftalevilkår og abonnementsbinding

Aftalevilkår og abonnementsbinding træder først i kræft, når du modtager en aktiveringsmail med opstartsdato for fibernettet og dit nye abonnement. Du modtager denne mail, så snart datoen er offentliggjort, således at du i god tid kan opsige dit nuværende internetabonnement. Bindingsperioden er 6 måneder på internet og TV fra aktiveringsdatoen. Her påbegyndes dine 14 dages fortrydelsesret også. 

Skriv dig op til Danmarks bedste internet

Udfyld formularen og indsend din forhåndstilmelding, så bliver du kontaktet, når kravene er opfyldt for din boligforening.

1000 Mbit til 159 kr./md. de første 6 mdr. - derefter 259 kr./md. 

Vælg tv-pakke

Tilbuddet gælder kun nye kunder i udvalgte boligområder t.o.m. 31.12.2024 (Ingen kundeforhold indenfor 12 måneder). Binding i 6 måneder. Mindstepris 6 mdr. 1.011,54 kr. inkl. adm. gebyr på 9,59 kr. pr md. Opsigelse løbende måned +1 måned.

Med denne kontaktformular giver du Altibox tilladelse til at sende en aktiveringsmail på denne særlige boligforeningskampagne, samtidig med at du godkender de skrevne konditioner gældende for forhåndstilmeldingen. Du accepterer ligeledes Altibox' aftalevilkår.

Vælg TV og underholdning med Altibox

Vi har i alt tre forskellige tv-pakker, hvor vi har samlet de mest populære tv-kanaler og streamingtjenester, så det er nemt og overskueligt at vælge den tv-pakke, der matcher dine tv-ønsker.

Vælg mellem Premium+ og Basic+ med de mest sete tv-kanaler og streamingtjenester - og få underholdning til hele familien, eller vælg tv-pakken Mini med de mest gængse tv-kanaler.

Se vores tv-pakker her