Pressemeddelelse: Altibox runder 40.000 kunder

Altibox har rundet 40.000 fiberkunder i Midt- og Vestjylland – og pilen peger kun i én retning, nemlig fremad.

Siden 2009 har Altibox leveret fibernet og tv-pakker i Midt- og Vestjylland – og i dag, 11 år senere, har de rundet en vigtig milepæl med 40.000 fiberkunder. Søren Harding, adm. direktør for Altibox Danmark, er også glad for resultatet: “40.000 kunder er et rigtig flot resultat – noget som vi hos Altibox er utrolig stolte af. Så derfor en kæmpe tak til alle de kunder, der har valgt Altibox. Samtidig har vi rundet endnu en milepæl idet, vi har en tilslutning på cirka 50 procent i de områder, hvor der er etableret fibernet. Det viser jo, at der er en massiv opbakning til fibernettet, og er således også et skulderklap til vores samarbejdspartnere, der investerer i fibernet. Så lige nu glæder vi os til at fejre resultatet, når vi igen må samles i større forsamlinger”.

Ny tv-løsning og mere Google

Det flotte resultat får dog ikke Altibox til at læne sig tilbage understreger Søren Harding: “Pilen for Altibox peger kun i én retning, fremad. Vi har senest lanceret vores nye tv-løsning og tv-pakker i marts måned, hvor vi har inkluderet streamingtjenester i tv-pakkerne. Begge nyheder er blevet taget rigtig godt imod og vi glæder os til at give endnu flere i det Midt- og Vestjyske en ny og bedre tv-oplevelse.”

Derudover indgik Altibox sidste år, som en af de første i Norden, et samarbejde med Techgiganten Google – og netop det samarbejde forventer Søren Harding sig endnu mere af i fremtiden: “Flere arbejder hjemmefra, og flere enheder bliver koblet på hjemmets wifi. Det kræver en højere båndbredde og sætter endnu større krav til den trådløse dækning, da wifi-forbindelsen skal være stabil i hele hjemmet. Derfor er vi utrolig glade for vores samarbejde med Google, da det netop sikrer, at vi kan tilbyde en af de bedste wifi-løsninger på markedet. Googles smarte wifi-system, sikrer netop en suveræn wifi-dækning i hele boligen, hvilket flere af vores kunder allerede har fået glæde af.Og snart kan vi tilbyde Googles nyeste version, Google Nest Wifi. Så det samarbejde ser vi meget frem til at fortsætte med i 2020”, slutter han.

For yderligere information:
Søren Harding, Altibox, tlf. 5313 2270