Baggrund
Baggrund

Altibox har Danmarks mest tilfredse internetkunder

30. april 2018

I den nyligt offentliggjorte undersøgelse af internetbranchen 2018, kan Altibox Danmark glæde sig over, at kunderne markerer deres tilfredshed med en topplacering til internetudbyderen i flere af undersøgelsens områder.

For 7. år i træk har den uafhængige konsulentvirksomhed Loyalty Group udsendt BrancheIndexTM Internet, hvori danskerne overordnet kårer internetudbyderen med de mest loyale kunder. I år kom Altibox ind på en tredjeplads, men lægger sig forrest i feltet i flere kategorier såsom ”Værdi for pengene” samt ”Oplevet produktkvalitet” – disse positive kundeoplevelser betyder også, at Altibox indtager topplaceringen i ”Alt taget i betragtning, hvor tilfreds er du med din internetleverandør”.

Glade kunder frem for alt

Når alt tages i betragtning viser BrancheIndexTM Internet 2018, at de mest tilfredse internetkunder har fibernet hos Altibox. Et resultat, som den administrerende direktør, Søren Harding, er mere end tilfreds med.

”Kundetilfredshed har i mange år været omdrejningspunktet for forretningen. De mest essentielle punkter i vores overordnede strategi er kvalitet og tilfredshed - og netop derfor, er vi hos Altibox ekstra begejstret over undersøgelsen. Tilfredse kunder forudsætter naturligvis et godt produkt, men vi er overbeviste om, at service, der når hele vejen rundt, skaber mest værdi for kunden. Derfor uddeler vi blandt andet sponsorater i de lokalsamfund, hvor vores kunder bor samt prioriterer personlige hjemmebesøg, som de eneste i branchen. Men succesen har vi bestemt ikke været alene om - alle vores seks partnere i Midt- og Vestjylland har lige så stor del i det flotte resultat”, udtaler Søren Harding.

Hurtige og stabile fiberforbindelser har ikke blot medført meget tilfredse kunder – Altibox er ligeledes den internetudbyder, hvor kunderne har haft mindst grund til at klage.

”Jamen tilfredse kunder siger meget om en virksomheds produkt, men antallet af klager slår også fast, at vi leverer et kvalitetsprodukt til vores kunder, der bare fungerer”, tilføjer Søren Harding.

Kvalitetsprodukter med merværdi

Udover at have branchens mest tilfredse kunder, tager Altibox ligeledes førstepladsen i kategorierne ’Oplevet produktkvalitet’ samt ’Værdi for pengene’. Produkt- og marketingchef, Henrik Jakobsen, er glad for kundernes respons.

”For en internetudbyder er produktkvalitet alfa omega, og vi gør utrolig meget for at opretholde en høj standard. Ingen har tid eller tålmodighed til en forbindelse, der kører på halv kraft eller kontinuerligt falder ud. Derfor har vi netop gennemført en ambitiøs opgradering af partnernes fibernet i Midt- og Vestjylland, som sikrer, at kapacitet ikke bliver et problem mange år frem”, udtaler han og fortsætter;

”Fiberen har mange forcer - uanede mængder af kapacitet, der både sikrer hastigheden og stabiliteten, har andre bredbåndsteknologier svært ved at hamle op med. Og prisen er ofte den samme, men med en fiberforbindelse får kunden altså bare et bedre produkt til de samme penge”, afslutter Henrik Jakobsen.

Danmarks-mest-tilfredse-internetkunder-guld