Tilslut telefon-adapteren

adapter_backny-1

Om telefon-adapteren

Din nye telefon-adapter, som du har modtaget med posten, ser sådan her ud. I kassen ligger der følgende:

 • 1 stk. telefon-adapter
 • 1 stk. strømforsyning
 • 1 stk. blåt internetkabel (RJ45 Cat5.E)

Følg vejledningen nedenunder for at tilslutte din telefon-adapter.

Trin for trin vejledning

grandstream_b_2_1

1. Tilslut strømforsyningen

Start med at tilslutte den medfølgende strømforsyningen til telefon-adapteren, som vist på billedet i (B). Derefter tilslutter du strømforsyningen til en stikkontakt eller anden strømkilde, og tænder for strømmen.

grandstream_d_1

2. Tilslut internetkablet til adapteren

Find det blå internetkabel, der ligger i kassen sammen med din telefon-adapter.

Tilslut den ene ende af det blå internetkabel i telefon-adapteren i den blå indgang (D), som vist på billedet. Indgang D er markeret med et globus symbol.

3. Tilslut internetkablet til din fiberboks eller router

Nu skal du tilslutte den anden ende af det blå internetkabel til enten din fiberboks eller router. Her har du tre muligheder:

a) i din fiberboks (denne vejledning skal du følge, hvis du ikke bruger nogen anden router end den, der er indbygget i din fiberboks)

b) i din egen router (denne vejledning skal du følge, hvis du bruger din egen router i stedet for den, der er indbygget i din fiberboks)

c) i din Google Nest router (denne vejledning skal du følge, hvis du bruger en Google Nest router i stedet for den, der er indbygget i din fiberboks)

zyxel_p2812-p2812ac_back_close_up

a)

Tilslut internetkablet til din fiberboks

Hvis du ikke har egen router eller en Google Nest Router, skal du tilslutte den anden ende af det blå internet kabel, i en ledig internetindgang (B-E) på din Altibox fiberboks.

asus_close_up_2

b)

Har du din egen router?

OBS: Dette er blot et eksempel på en router. Din router kan sagtens se anderledes ud, men princippet er det samme uanset router.

Tilslut den anden ende af det blå internetkabel i en ledig internetindgang (D-G) bagpå din egen router, som illustreret på billedet.

google_nest_close_up3_0

c)

Har du en Google Nest router?

Hvis du har en Google router router, skal du tilslutte den anden ende af det blå internetkabel i indgangen mærket med “<->”.

zyxel_p2812-p2812ac_gh

4. Tag telefonkablet ud af din fiberboks

Tag telefonkablet ud af din Altibox fiberboks, der sidder i den grå “Phone 1” indgang (H).

grandstream_f1

5. Tilslut telefonkablet

Tilslut det telefonkabel, som du lige har trukket ud af din fiberboks, i den grønne indgang mærket med et 1-tal og et telefonrør (F) på telefon-adapteren, som vist på billedet.

grandstream_abd_4

6. Alt begynder at virke nu

Nu er telefon-adapteren tilsluttet. Tjek på telefon-adapterens forside, at lamperne (A, B, D) begynder at blinke i et par minutter. Når lamperne lyser fast blåt, er telefon-adapteren tilsluttet korrekt og klar til brug.

Du kan nu benytte din fastnettelefon, som du plejer.

Hvis du ikke finder svar på netop dit spørgsmål, så kontakt os med det samme ring ind på 70 300 600, hvor vores rare supportafdeling sidder klar til at hjælpe dig.

Åbningstider kundeservice: Mandag – fredag: 08.30 – 18.00

Skulle du have brug for hjælp uden for vores normale åbningstid, så er vi stadig tilgængelige. Ring på ovenstående telefonnummer og tryk 5, når du bliver bedt om det.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 • Det blå kabel, som medfølger er for kort - hvad gør jeg?

  Hvis det blå kabel, som medfølger telefon-adapteren er for kort. Kan du sagtens bruge et længere internetkabel. Bemærk at internetkablet, skal være typen skal være Cat5.E eller nyere.  
 • Min router er ikke på billederne ?

  Hvis din router ikke er vist på www.altibox.dk/adapter, og du har brug for hjælp til opsætning, skal vi bede dig om at kontakte vores supportafdeling. Ring ind på 70 300 600, hvor vores rare supportafdeling sidder klar til at hjælpe dig.
  Åbningstider kundeservice: Mandag - fredag: 08.30 - 18.00
 • Mit internetkabel er beskadiget

  Er internetkablet som du har modtaget fra os beskadiget, beklager vi naturligvis det og vi vil gerne ombytte det med et nyt. Kontakt venligst vores kundeservice på 70 300 600. Kundeservices åbningstider: Mandag - fredag: 08.30 - 18.00
  Er dit eget kabel beskadiget, skal du selv skaffe et internetkablet, som skal være typen skal være Cat5.E eller nyere.