Tilslutning af telefon-adapter

Om telefon-adapteren

Din nye telefon-adapter, som du har modtaget med posten, ser sådan her ud. I kassen ligger der følgende:

  • 1 stk. telefon-adapter
  • 1 stk. strømforsyning
  • 1 stk. blåt internetkabel (RJ45 Cat5.E)

Følg vejledningen nedenunder for at tilslutte din telefon-adapter.

Trin for trin vejledning

1. Tilslut strømforsyningen

Start med at tilslutte den medfølgende strømforsyningen til telefon-adapteren, som vist på billedet i (B). Derefter tilslutter du strømforsyningen til en stikkontakt eller anden strømkilde, og tænder for strømmen.

2. Tilslut internetkablet til adapteren

Find det blå internetkabel, der ligger i kassen sammen med din telefon-adapter.

Tilslut den ene ende af det blå internetkabel i telefon-adapteren i den blå indgang (D), som vist på billedet. Indgang D er markeret med et globus symbol. 

3. Tilslut internetkablet til din router

OBS: Dette er blot et eksempel på en router. Din router kan sagtens se anderledes ud, men princippet er det samme uanset router.

Tilslut den anden ende af det blå internetkabel i en ledig internetindgang (D-G) bagpå din egen router, som illustreret på billedet.

4. Tag telefonkablet ud af din fiberboks

Tag telefonkablet ud af din Altibox fiberboks, der sidder i den grå "Phone 1" indgang (B).

5. Tilslut telefonkablet

Tilslut det telefonkabel, som du lige har trukket ud af din fiberboks, i den grønne indgang mærket med et 1-tal og et telefonrør (F) på telefon-adapteren, som vist på billedet.

6. Alt begynder at virke nu

Nu er telefon-adapteren tilsluttet. Tjek på telefon-adapterens forside, at lamperne (A, B, D) begynder at blinke i et par minutter. Når lamperne lyser fast blåt, er telefon-adapteren tilsluttet korrekt og klar til brug.

Du kan nu benytte din fastnettelefon, som du plejer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ikke finder svar på netop dit spørgsmål, så kontakt os via chatten eller på tlf. 70 300 600, hvor vores rare supportafdeling sidder klar til at hjælpe dig.

Åbningstider kundeservice og support: Mandag - fredag: 08.30 - 18.00

Det blå kabel, som medfølger er for kort - hvad gør jeg?

Hvis det blå kabel, som medfølger telefon-adapteren er for kort. Kan du sagtens bruge et længere internetkabel. Bemærk at internetkablet, skal være typen skal være Cat5.E eller nyere.  

Min router er ikke på billederne ?

Hvis din router ikke er vist på www.altibox.dk/adapter, og du har brug for hjælp til opsætning, skal vi bede dig om at kontakte vores supportafdeling. Ring ind på 70 300 600, hvor vores rare supportafdeling sidder klar til at hjælpe dig.

Åbningstider kundeservice: Mandag - fredag: 08.30 - 18.00

Mit internetkabel er beskadiget

Er internetkablet som du har modtaget fra os beskadiget, beklager vi naturligvis det og vi vil gerne ombytte det med et nyt. Kontakt venligst vores kundeservice på 70 300 600. Kundeservices åbningstider: Mandag - fredag: 08.30 - 18.00

Er dit eget kabel beskadiget, skal du selv skaffe et internetkablet, som skal være typen skal være Cat5.E eller nyere.