Ikast-virksomheden Tecum afslører ubudne gæster med hurtigt fibernet

Tecum Danmark ApS leverer trådløse videoanlæg til virksomheder og private. Via internettet overfører videoanlæggene billeder, som du kan tilgå fra computere eller via mobiltelefonen, uanset hvor du befinder dig i verden. Med fiberforbindelse kan Tecum nu tilbyde et langt bedre produkt, da overførslen af billederne er blevet markant hurtigere.

Tecum tilbyder blandt andet virksomheder og private den nyeste teknologi inden for fremtidssikret videoovervågning. Fra den mest simple overvågning uden lagring af billeder til store netværksbaserede systemer med central eller decentral lagring og styring af kameraer samt overførsel af billeder.

“Især vores videoovervågningssystemer kræver, at vi hurtigt kan få forbindelse til de centrale systemer, uanset hvor kunden befinder sig. I takt med at overvågningskameraets billeder i dag er i betragtelig bedre kvalitet, skal internetforbindelsen også følge med. Vi vil ikke leve med for langsomme internetforbindelser eller periodiske nedbrud, når det kan undgås med et 99,9 % stabilt fibernet”, siger Jørgen Mortensen, direktør Tecum Danmark ApS.

Den faste opkobling via fibernet sikrer, at kundens server kan sende og modtage døgnet rundt, og at alarmsystemet konstant holder forbindelse til kontrolcentralen. Billeder af ubudne gæster bliver øjeblikkeligt overført via hurtigt fibernet til hvilken som helst computer eller direkte på din mobiltelefon.

“Altibox havde lige det produkt og de betingelser, som vi var på udkig efter, og da vi fik besøg af en konsulent fra Altibox fik han hurtigt overbevist os om, hvilket tilbud der dækkede vores behov. Alt har kørt upåklageligt i hele leverancen, og vi er fuldt ud tilfredse med vores nye og suverænt hurtige fibernet”, forklarer Jørgen Mortensen, direktør Tecum Danmark ApS.