Alle dine favoritfilm

Med Viasat Filmfavoritter får du adgang til et stort udvalg af film. Som kunde hos Altibox får du Viasat Filmfavoritter med i dit abonnement både i Basic+ og Premium+ TV-pakken. Filmbiblioteket indeholder noget fra alle genrer og noget for enhver smag – lige fra romantiske komedier til action-dramaer. Der bliver hele tiden opdateret med nyt indhold, så der er et varieret bibliotek af både nye og gamle klassikere.

The big sick

Med Viasat Filmfavoritter kan du blandt andet se den romantiske komedie The big sick fra 2017, som handler om den pakistansk fødte komiker Kumail, hvis forældre har store planer om hans fremtidige giftermål og uddannelse til advokat. Han forelsker sig i den amerikanske pige Emily, som kommer fra en helt anden kultur, og som ikke lever op til forventningerne hos hans forældre. Da Emily bliver diagnosticeret med en mystisk sygdom, gør Kumail alt hvad han kan for at redde Emily og opbygge et godt forhold til hendes forældre, selvom han har alle odds imod sig. 

Taken

Er du derimod mere til en god og spændende action-film? Så kan du med Viasat Filmfavoritter blandet andet se action thrilleren Taken fra 2008. I Taken rejser den 17-årige pige Kim til Paris med sin veninde Amanda, selvom Kim's far Bryan, en tidligere CIA-agent, ikke er helt glad ved tanken om, at de skal afsted alene. Da Kim og Amanda ankommer til Paris lykkes det Bryan at få fat på sin datter i et telefonopkald, som fortæller, at hende og Amanda er blevet kidnappet. Bryan sætter nu alt ind for at redde sin datter. 

Justin og de tapre riddere

Viasat Filmfavoritter tilbyder også film for de mindste. Du kan blandt andet se filmen Justin og de tapre riddere fra 2013, som handler om drengen Justin, der bor i et kongerige og drømmer om at blive ridder ligesom sin bedstefar. Dog synes Justins far, at han skal være advokat. Justin rejser alligevel ud i verden i håbet om at blive ridder. 

Når du vælger tv fra Altibox, får du en række streamingtjenester med i din tv-pakke. Samtidig er det muligt, at tilkøbe adgang til mange andre populære tjenester. Hér kan du se en oversigt over alle de streamingtjenester vi tilbyder.

Mest stillede spørgsmål

Hvad er Viasat Filmfavoritter?

Viasat Filmfavoritter er en streamingtjeneste, som tilbyder et stort udvalg af film, og der bliver jævnligt opdateret med nyt indhold. 

Hvad koster Viasat Filmfavoritter?

Du får Viasat Filmfavoritter med i dit abonnement både i Basic+ og Premium+ TV-pakken, når du er kunde hos Altibox.