Vent venligst

Indtast din adresse

Vores udvalg afhænger af, hvilket område du bor i

Er du allerede kunde?

Log ind på Mit Altibox

Ring billigt over fibernettet

  • En linje, der altid fungerer
  • Bedre kvalitet via fibernettet
  • En telefon til hele familien
Tom

Bestil fiberbredbånd og få gratis abonnement

Når du bestiller Altibox Fiberbredbånd, har du mulighed for at vælge gratis Altibox Fastnetabonnement, hvor du kun betaler for dit forbrug.

Hvis du ofte taler i telefon, har du mulighed for at vælge Altibox Fri Samtale, hvor du kan ringe frit til alle fastnettelefoner i hele norden. Pris for Fri Samtale er 99 kr. md.

Fastnet

Telefoni via fiberbredbånd giver mange fordele

 

Ikke alene er der en ende på din dyre telefonregning, du får også adgang til en række ekstraservices, som gør det nemmere for dig at være fastnetkunde.

  • Vis nummer, telefonsvarer, viderestilling og skjul nummer kun 29,-/md.
  • Behold dit gamle telefonnummer eller vælg et helt nyt
  • Snak gratis med alle Altibox fastnetkunder (Ekskl. opkaldsafgift)
  • Få adgang til oversigt over alle dine samtaler og dit forbrug på Mit Altibox

 

Mobil

Mobilpakker fra kun 59 kr. md.

Hos Altibox har vi fået nye mobilpakker - og det har vi kort og godt fordi, at vores kunder har efterspurgt dem. Mindre pakker til små priser er det, der kendetegner de 6 nye pakker. Så nu kan du slippe for at betale for et forbrug, du slet ikke har!

Bestil nemt din nye pakke - og skulle du være på udkig efter mere information, så finder du også svar via nedenstående link.

Gå til mobil

Mest stillede spørgsmål om fastnet

Nedenfor ser du nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver kontaktet omkring. Fandt du ikke svar på det, du søgte? Gå ind på Kundeservice, eller send os en besked i chatten - så skal vi nok hurtigt hjælpe dig videre.

Kan jeg bruge mine nuværende telefonstik?

Ja, du har mulighed for at bruge dine nuværende telefonstik. Inden du kan bruge dine eksisterende telefonstik i din bolig, skal du frakoble enkeltfordeleren fra dit tidligere teleselskab. Enkeltfordeleren er en lille boks, der sidder udvendigt på huset, hvor telefonkablet kommer ind. Du må ikke selv åbne enkeltfordeleren, det skal en elektriker gøre. Hvis enkeltfordeleren ikke er frakoblet, kan det skade fiberforbindelsen.

Jeg er ny fiberkunde - hvornår kommer mit telefonnummer over til Altibox?

Det varer op til 4 til 6 uger. Så snart vi har en dato fra dit nuværende teleselskab, får du et brev fra os med en dato for overflytning af dit telefonnummer.

Hvorfor afviser Altibox mit forsøg på at få overflyttet mit telefonnummer?

I 9 ud af 10 tilfælde er det ikke Altibox, der afviser en overflytning men derimod det eksisterende teleselskab. Hvis et telefonnummer bliver afvist, modtager du et brev fra Altibox. Du skal nu udfylde fuldmagten på ny og returnere den i en kuvert, som vi vedlægger. Du kan også kontakte dit nuværende teleselskab for årsag til afvisningen.

Find flere spørgsmål og svar