Intro-tilbud til dig, som bliver ny kunde

⚡Bestil én af vores samlepakker med TV og internet - spar op til 1.512 kr. årligt

✔️ 0,- første måned!

✔️ Gratis oprettelse (normalpris 499,-)

 ✔️ Gratis installation af fiberboks!

Men skynd dig! Tilbuddet gælder kun til og med 1. september 2022.

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

Alle, der bestiller en samlepakke, er automatisk med i lodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000 kr. ✈️

For at du kan deltage i lodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000,-, skal du blive ny kunde og bestille en samlepakke hos Altibox inden d. 1 september 2022. Vinderen får direkte besked.

Vent venligst

Hvilken samlepakke passer til dig?

Vi har samlepakker med fibernet, TV og streaming, som passer til alle behov

Vent venligst

Få det samlede overblik over vores produkter her

Altibox tilbyder samlepakker indeholdende både internet, streaming og TV. Saml dine tjenester og spar penge. Nemmere bliver det ikke! 

Se alle samlepakker

Trådløst internet og TV


For at komme i gang skal du bruge en Ibox og en Google Nest. Begge dele stiller Altibox gratis til rådighed, når du bliver kunde hos os. 

Ibox - En kombineret tv- og mediebox med en indbygget Google Chromecast. Med Iboxen har du mulighed for at streame, hente apps, spil og høre radio på boksen. Derudover kan du optage programmer, start forfra, pause, optag osv. Læs mere om Ibox her

Google Nest - En trådløs router, der giver suveræn Wifi-dækning med stabil og hurtigt internet i alle rum. En Google Nest dækker ca. 120 kvm, så hvis der er behov for mere dækning, kan de tilkøbes via os. Læs mere om Google Nest her

Ibox og Google Nest Wifi følger kun med i købet for nye kunder og Google Nest WiFi leveres på alle adresser, hvor det er muligt. Dette er afhængigt af ens fiberboks. Der gives ikke gratis oprettelse på adresser, der indenfor 12 mdr. har benyttet sig af gratis oprettelse.